Infància

Tot el que fem al Centre per a infants de 0 a 12 any i les seves famílies.

Infants de 0 a 3

Espais de joc lliure per afavorir el desenvolupament dels infants i la sociabilització de les famílies on compartir les inquietuds i vivències de la criança.

Infants de 4 a 12

Espais de joc lliure on els infants decideixen què, com i amb qui volen jugar, fomentant així la presa de decisions i el pensament crític. El joc i la joguina són el mitjà per aprendre, experimentar i compartir en un ambient acollidor

Destacats

Un recull de notícies perquè no et perdis res.

Mostra de Jocs i Joguines 2023-2024

JUGO, JUGUES… JUGUEM?

Un any més encetem la Mostra de Jocs i Joguines, un espai lúdic on infants de 0 a 12 anys i les seves famílies podran compartir una estona de joc, provar les últimes novetats de joguines i gaudir de diverses activitats lúdiques.

La Mostra també pretén promoure un consum crític i responsable de jocs i joguines amb l’assessorament de professionals, especialment indicat en el període nadalenc, així com transmetre la igualtat de gènere.
Els espais lúdics i d’activitat estaran distribuïts per grups d’edat, ateses les necessitats de cada etapa: un espai per a infants de 0- 3 anys acompanyats d’una persona adulta i un altre espai destinat a infants de 4-12 anys acompanyats també d’una persona adulta.

La Mostra obre les portes el 21 de desembre de 2023 fins al 5 de gener del 2024 i el seu accés té el cost d’1,75 €.
No cal fer reserva prèvia, però l’aforament limitat.
L’horari és 21, 22, 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3 i 4 de gener (11-13.30 h / 16.30-19.30 h) i el 5 de gener (11-13.30 h).

A més a més, també teniu l’oportunitat de gaudir de les activitats complementàries.

Per a més informació, podeu consultar la normativa.

Segueix-nos!

Visita els nostre perfils Instagram i posa’t al dia!
Instagram