Casal infantil

És un espai de lleure, adreçat a infants de 4 a 12 anys.

A través del joc lliure, el joc i la joguina esdevenen el mitjà per aprendre, experimentar i compartir en un ambient acollidor.

Els nens i les nenes seran els protagonistes i cada dia podran triar a què, com i amb qui juguen entre un seguit de materials innovadors i seleccionats amb criteris de qualitat i d’adequació per a cada edat.

El joc dels infants estarà acompanyat en tot moment per professionals qualificats que els ajudaran a descobrir i gaudir del joc en un espai segur i pròxim.

Les famílies hi trobareu orientació i assessorament i un espai de participació en diverses propostes compartides amb els vostres infants.

Inscripcions

Podeu realitzar la inscripció enviant un correu electrònic a casalinfantil@ccsagradafamilia.net (indicant: Nom del tutor/a / Nom de l’infant / Telèfon de contacte / Email de contacte) a partir del dimarts 6 de setembre a les 9h.
Un cop confirmada la plaça per part del Casal Infantil i enviada la documentació necessària, podeu dirigir-vos a l’Ateneu El Poblet (C/Nàpols, 270) per efectuar el pagament.

Per tal de formalitzar la inscripció s’haurà d'aportar la següent documentació: Llibre de família, Dni tutor/a legal, Targeta sanitària i Carnet de vacunes.

Horaris

L’horari del Casal Infantil és de 16.30 h a 19.30 h, de dilluns a dijous.

L’aforament del casal està limitat a 36 infants per tarda. En el cas que arribeu al casal i l’aforament estigui complert haureu d’esperar que marxi algun infant per poder entrar.

Per tal de poder participar al casal infantil totes les famílies hauran d’haver formalitzat la inscripció presencial i haver fet el pagament.

Preus

La quota trimestral és de 25’78 €.
Per a Famílies Monoparentals o Nombroses, la quota és 21,91 €.
També podeu fer-ne un ús puntual amb el Tiquet diari, que té un cost de 3,87 €.

Informació addicional

El projecte Casal Infantil està pendent de confirmar la seva ubicació durant trimestre de Tardor 2022, a causa de les obres que s'estan fent a les instal·lacions del Centre Cívic del C/Provença.

També resta pendent concretar en quina data podrà iniciar-se el servei.

Casal d'estiu 2022

Per a infants de 4 a 12 anys.

El Casal d’Estiu d’enguany es durà a terme del 27 de juny i el 22 de juliol de 2022.

Està adreçat a infants de 4 a 12 anys distribuïts per grups d’edat:
Petits: 4-5 anys
Mitjans: 6-8 anys
Grans: 9-12 anys

Inscripcions

INSCRIPCIONS OBERTES només en línia a través del web https://vacances.barcelona.cat (clicant el botó de baix ``Preinscripció al Casal d'Estiu 22``).

La inscripció en línia és només una preinscripció. Al cap d'uns dies de realitzar-la, es confirmarà la plaça mitjançant un correu electrònic i s'explicarà com procedir per finalitzar la inscripció.

Abans de fer la preinscripció, us recomanem que consulteu el Protocol d'inscripció i devolucions.

Preinscripció al Casal d'Estiu 22

Protocol d'inscripció i devolucions

A l'inici de cada torn les famílies hauran d'haver efectuat el pagament de la quota corresponent.
.Si és l’equipament qui cancel·la l’activitat o el torn, es retorna a les famílies el 100% de la quota pagada.
.Si el torn ja està iniciat, independentment dels dies en què s’hagi participat, i un infant o grup ha de deixar d’assistir a l’activitat, no es retorna cap percentatge de la quota a les famílies.
.Si el torn encara no s’ha iniciat, i un infant o grup no pot assistir a l’activitat per causes COVID (malalt i/o confinats) o per altres motius mèdics que l’impedeixin participar-hi, es retorna el 50% de la quota a les famílies.
.Si una família anul·la la inscripció a l’activitat sense cap motiu justificat (els esmentats anteriorment), se li retorna el 50% de la quota només si ho fa amb un mínim de 15 dies d’antelació. En cas que l’anul·lació es faci en un termini inferior als 15 dies abans de l’inici de l’activitat, no es retorna la quota.

Horaris i preus

L’horari del Casal d'estiu és de dilluns a divendres de 9 h a 14 h.

1er Torn: del 27 de juny al 1 de juliol
2on Torn: del 4 al 8 de juliol
3er Torn: de l’11 al 15 de juliol
4rt Torn: del 18 al 22 de juliol

El preu és de 81,80€ per torn.

Informació pràctica

- Les activitats i sortides es programen en funció de les franges d’edat.
- Cal que els infants portin l’esmorzar de casa.
- Horari d’atenció telefònica per a dubtes: de dilluns a divendres 9:30 h a 19:30 h.
- Aquest any el Casal d'Estiu Sagrada Família es realitzarà a l'edifici annex del Centre Cívic situat al c/Mallorca 425-433.

Ajuts econòmics

Ja s'ha tancat el procés de sol·licitud de beques per a la campanya de vacances d'estiu 2022.

Informació adicional

Preguem que les famílies dels infants amb necessitats educatives especials es posin en contacte amb el Casal Infantil Sagrada Família per tal de valorar la sol·licitud del monitor de suport.

La reunió de famílies per presentar la programació del casal d’estiu serà el dilluns 13 de juny a les 19h.

Activitats culturals de 4 a 12

Un recull d’activitats per gaudir de la cultura i xerrades participatives sobre aquesta etapa.

Infants a casa

De 4 a 12 anys