Casal infantil

És un espai de lleure, adreçat a infants de 4 a 12 anys.

A través del joc lliure, el joc i la joguina esdevenen el mitjà per aprendre, experimentar i compartir en un ambient acollidor.

Els nens i les nenes seran els protagonistes i cada dia podran triar a què, com i amb qui juguen entre un seguit de materials innovadors i seleccionats amb criteris de qualitat i d’adequació per a cada edat.

El joc dels infants estarà acompanyat en tot moment per professionals qualificats que els ajudaran a descobrir i gaudir del joc en un espai segur i pròxim.

Les famílies hi trobareu orientació i assessorament i un espai de participació en diverses propostes compartides amb els vostres infants.

Inscripcions

Les famílies interessades en fer la inscripció el trimestre de Primavera’22 hauran de posar-se en contacte amb el Casal infantil a partir del dilluns 28 de març de 2022, preferentment per correu electrònic a casalinfantil@ccsagradafamilia.net o bé al trucant al 93 450 89 17 per tal de demanar cita per fer la inscripció presencial, i hauran de facilitar la següent informació:

Nom tutor/a legal, telèfon de contacte, nom de l’infant, curs que l’infant està cursant actualment, comunicar-nos si l’infant té alguna necessitat educativa especial o discapacitat.

Horaris i preu

L’horari del Casal Infantil és de 16.30 h a 19.30 h, a escollir entre dilluns i dimecres o dimarts i dijous.

Per tal de poder participar al casal infantil totes les famílies hauran d’haver formalitzat la inscripció presencial i haver fet el pagament de la quota trimestral que és de 25,78 €.

Per tal de formalitzar la inscripció presencial s’haurà de portar la següent documentació: Llibre de família, Dni tutor/a legal, Targeta sanitària, Carnet de vacunes, Formulari de “Declaració de Responsabilitat” i consentiment informat del Casal Infantil degudament complimentat i signat.

Informació addicional

El projecte Casal Infantil es traslladarà durant trimestre de Primavera 2022 d'enguany, a causa de les obres que es faran a les instal·lacions del Centre Cívic.
Per tant, la ubicació actual del projecte serà a l’Escola Tabor situada al C/Cartagena, 231.

Recordem que l'inici del trimestre de primavera serà dimecres 6 d'abril i acabarà el 21 de juny.

Mesures de seguretat

Al Casal Infantil apliquem unes mesures de seguretat per garantir una assistència segura:

– És obligatori l’ús de la mascareta a partir dels 6 anys.
– Cal fer ús del gel hidroalcohòlic abans d’entrar al casal.
– Es neteja i desinfecta els materials diàriament i en ocasions, individualment.

Casal d'estiu 2022

Per a infants de 4 a 12 anys.

El Casal d’Estiu d’enguany es durà a terme del 27 de juny i el 22 de juliol de 2022.

Està adreçat a infants de 4 a 12 anys distribuïts per grups d’edat:
Petits: 4-5 anys
Mitjans: 6-8 anys
Grans: 9-12 anys

Inscripcions

Tot i que la campanya de vacances d’estiu’22 comença el dissabte 23 d’abril, les inscripcions pel Casal d’Estiu Sagrada Família començaran el dilluns 25 d’abril a les 9.00 h del matí i aquest any seran només en línia a través del web https://vacances.barcelona.cat (clicant el botó de baix ``Preinscripció al Casal d'Estiu 22``) fins a exhaurir totes les places.

Cal recordar que aquest procediment és una preinscripció. Al cap d'uns dies de realitzar-la, es confirmarà la plaça mitjançant un correu electrònic i s'explicarà com procedir per finalitzar la inscripció.
Abans de fer la preinscripció, us recomanem que consulteu el Protocol d'inscripció i devolucions.

Les famílies que necessitin suport presencial s'han de dirigir a l’Ateneu el Poblet (C/ Nàpols 268) entre el 25 d'abril i el 28 de maig de 2022, ambdós inclosos, en aquest horari:
Dilluns, dimecres i divendres de 9:30 fins a les 13:30h, i de 16:30 fins a les 19h. Dissabtes de 10 fins a les 13:30h.

S'aconsella demanar cita per mail a casalinfantil@ccsagradafamilia.net.

Preinscripció al Casal d'Estiu 22

Protocol d'inscripció i devolucions

A l'inici de cada torn les famílies hauran d'haver efectuat el pagament de la quota corresponent.
.Si és l’equipament qui cancel·la l’activitat o el torn, es retorna a les famílies el 100% de la quota pagada.
.Si el torn ja està iniciat, independentment dels dies en què s’hagi participat, i un infant o grup ha de deixar d’assistir a l’activitat, no es retorna cap percentatge de la quota a les famílies.
.Si el torn encara no s’ha iniciat, i un infant o grup no pot assistir a l’activitat per causes COVID (malalt i/o confinats) o per altres motius mèdics que l’impedeixin participar-hi, es retorna el 50% de la quota a les famílies.
.Si una família anul·la la inscripció a l’activitat sense cap motiu justificat (els esmentats anteriorment), se li retorna el 50% de la quota només si ho fa amb un mínim de 15 dies d’antelació. En cas que l’anul·lació es faci en un termini inferior als 15 dies abans de l’inici de l’activitat, no es retorna la quota.

Horaris i preus

L’horari del Casal d'estiu és de dilluns a divendres de 9 h a 14 h.

1er Torn: del 27 de juny al 1 de juliol
2on Torn: del 4 al 8 de juliol
3er Torn: de l’11 al 15 de juliol
4rt Torn: del 18 al 22 de juliol

El preu és de 81,80€ per torn.

Informació pràctica

- Les activitats i sortides es programen en funció de les franges d’edat.
- Cal que els infants portin l’esmorzar de casa.
- Horari d’atenció telefònica per a dubtes: de dilluns a divendres 9:30 h a 19:30 h.
- Aquest any el Casal d'Estiu Sagrada Família es realitzarà a l'edifici annex del Centre Cívic situat al c/Mallorca 425-433.

Ajuts econòmics

Aquelles famílies que vulgueu sol·licitar beca, trobareu tota la informació clicant el botó d'aquí sota.
Per omplir el formulari, el codi de l’activitat és: 020140CAS01.

Aquest any serà obligatori obtenir el codi IDALU per realitzar la sol·licitud de beca. Podeu trobar el codi en el següent enllaç: https://educacio.gencat.cat/es/tramits/tramits-temes/identificador-alumne

Recordeu que només s’atorguen beques per un únic centre amb un màxim dos torns.

Sol.licitar beca
Sol.licitar codi IDALU

Informació adicional

Tot i que la campanya de vacances d’estiu’22 comença el dissabte 23 d’abril, les inscripcions pel Casal d’Estiu Sagrada Família començaran el dilluns 25 a les 9.00 h. Aquelles sol·licituds que arribin abans d’aquesta data i hora, no seran vàlides.

Preguem que les famílies dels infants amb necessitats educatives especials es posin en contacte amb el Casal Infantil Sagrada Família per tal de valorar la sol·licitud del monitor de suport.

La reunió de famílies per presentar la programació del casal d’estiu serà el dilluns 13 de juny a les 19h.

Activitats culturals de 4 a 12

Un recull d’activitats per gaudir de la cultura i xerrades participatives sobre aquesta etapa.

Infants a casa

De 4 a 12 anys