Espai de 0 a 3 anys

És un espai adreçat a infants menors de 4 anys i les seves famílies.

Un espai de trobada i interrelació en el que les famílies poden compartir l’experiència de la criança en un entorn educatiu i lúdic amb materials especialitzats i suport professional.

Per als infants és un espai de joc i de socialització que els posa en relació amb altres infants en un ambient segur i estimulant on troben joguines i materials adequats al seu moment evolutiu. Per a les famílies esdevé un lloc de trobada, de relació i d’intercanvi per compartir amb altres famílies les seves inquietuds, en un moment vital especialment intens.

Inscripcions

Per a les noves famílies, les inscripcions són a partir del dilluns 28 de març de 2022.

Per a les famílies no inscrites anteriorment, i que vulguin participar del servei al trimestre de Primavera'22, hauran de posar-se en contacte amb el Casal Infantil, preferentment per correu electrònic a casalinfantil@ccsagradafamilia.net o bé al telèfon 93 450 89 17 per tal de demanar cita per fer la inscripció presencial, facilitant la següent informació: nom tutor/a legal, telèfon de contacte, nom de l’infant i edat.

Horaris i preu

L’organització dels dies i grups d’edat serà la següent:

Dimecres de 10 h a 12 h: per a infants de 0 a 18 mesos.
Divendres de 10 h a 12 h: per a infants de 18 a 36 mesos.

Per tal de poder participar a l’espai totes les famílies hauran d’haver formalitzat la inscripció presencial i haver fet el pagament de la quota trimestral que és de 4,16€/sessió.

Informació adicional

El projecte De 0 a 3 infants en família es traslladarà durant trimestre de Primavera 2022 d'enguany, a causa de les obres que es faran a les instal·lacions del Centre Cívic.

Per tant, la ubicació actual del projecte serà en l'equipament Can Mariner situat al Passatge Mariner 13-15 baixos.

Recordem que l'inici del trimestre de primavera serà dimecres 6 d'abril i acabarà el 17 de juny.

Mesures de seguretat

Al Casal Infantil apliquem unes mesures de seguretat per garantir una assistència segura:

– És obligatori l’ús de la mascareta a partir dels 6 anys.
– Cal fer ús del gel hidroalcohòlic abans d’entrar al casal.
– Es neteja i desinfecta els materials diàriament i en ocasions, individualment.

Tallers en família

Descobrir, compartir i gaudir en família!

Dins de la programació de tallers culturals del Centre, trobaràs un ventall d’activitats per compartir amb el teu nadó o infant.

Has de saber que la inscripció és nominal i en la teva inscripció està inclosa la del teu nadó o infant. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Consulta la data d’inscripció per a cada activitat.

Consulta la programació i si tens algun dubte posa’t en contacte amb nosaltres.

Activitats culturals de 0 a 3

“Espectacles dirigits als més petits perquè comencin a gaudir de la cultura i xerrades participatives sobre aquesta etapa.

Infants a casa

De 0 a 3 anys