Espai de 0 a 3 anys

És un espai adreçat a infants menors de 4 anys i les seves famílies.

Un espai de trobada i interrelació en el que les famílies poden compartir l’experiència de la criança en un entorn educatiu i lúdic amb materials especialitzats i suport professional.

Per als infants és un espai de joc i de socialització que els posa en relació amb altres infants en un ambient segur i estimulant on troben joguines i materials adequats al seu moment evolutiu. Per a les famílies esdevé un lloc de trobada, de relació i d’intercanvi per compartir amb altres famílies les seves inquietuds, en un moment vital especialment intens.

Inscripcions

Per a les noves famílies, les dates són a partir del 6 de setembre de 2021.

Per a les famílies no inscrites anteriorment, i que vulguin participar del servei al trimestre de tardor’21, hauran de posar-se en contacte amb el Casal Infantil, preferentment per correu electrònic a casalinfantil@ccsagradafamilia.net o bé al telèfon 93 450 89 17 per tal de demanar cita per fer la inscripció presencial, facilitant la següent informació: nom tutor/a legal, telèfon de contacte, nom de l’infant i edat.

Horaris i preu

L’organització dels dies i grups d’edat serà la següent:

Dimarts de 10 h a 12 h: per a infants de 18 a 36 mesos.
Dijous de 10 h a 12 h: per a infants de 0 a 18 mesos.

Per tal de poder participar a l’espai totes les famílies hauran d’haver formalitzat la inscripció presencial i haver fet el pagament de la quota trimestral que és de 4,04€/sessió.

Informació adicional

Malgrat les noves restriccions, el servei “De 0 a 3 Infants en família” continua obert ja que es considera una activitat d’intervenció social. El projecte De 0 a 3 Infants en família continua en funcionament ja que es considera un projecte socioeducatiu.

Degut a les circumstàncies sanitàries en les que ens trobem, a partir d’aquest trimestre aquest servei hi haurà alguns canvis d’organització i es passarà a fer dos grups estables tancats de 12 famílies cadascun i mitjançant una inscripció.

Mesures de seguretat

Al Casal Infantil apliquem unes mesures de seguretat per garantir una assistència segura:

– És obligatori l’ús de la mascareta a partir dels 6 anys.
– Cal fer ús del gel hidroalcohòlic abans d’entrar al casal.
– Es fa control dels símptomes i de la temperatura corporal abans d’entrar a l’espai.
– Es neteja i desinfecta els materials diàriament i en ocasions, individualment.

Petits divendres

Un espai de joc i trobada per a infants de 0 a 3 anys.

És un espai de joc i trobada per a infants de 0 a 3 anys acompanyats d’un familiar on els participants poden utilitzar lliurement la sala de joc simbòlic i la sala de moviment durant dues hores.

Inscripcions
Les famílies interessades a participar al servei durant el trimestre primavera’21, hauran de posar-se en contacte amb el Casal Infantil, preferentment per correu electrònic a casalinfantil@ccsagradafamilia.net o bé al telèfon 93 450 89 17 per tal de demanar cita per fer la inscripció presencial, facilitant la següent informació: nom tutor/a legal, telèfon de contacte, nom de l’infant i edat.

Grup A (Divendres parells de 16.30 h a 19.30 h)
Grup B (Divendres senars de 16.30 h a 19.30 h)

Preu: abonament de 5 o 10 sessions segons els dies d’obertura.
Per tal de formalitzar la inscripció de forma presencial s’haurà de complimentar i signar la següent documentació: Formulari de “Declaració de Responsabilitat”.

Cessió d'espai

Cessió d’espai per a la realització d’activitats relacionades amb el suport a la criança.

Amb motiu de la crisis sanitària actual, el servei de Cessió d’espai resta aturat fins a nou avís.

Aquest servei consisteix en la cessió d’espais, material lúdic i altres elements de l’equipament a grups de mares i pares, preferentment del barri, organitzats per a la realització d’activitats relacionades amb el suport a la criança.

Es portarà a terme els dimecres (de 10 a 12 h) i de forma trimestral. El grup estarà integrat per un mínim de 8 i un màxim de 15 famílies.

Els grups  seran els responsables del bon ús de l’espai i del correcte desenvolupament de l’activitat. Es formalitzarà la cessió de l’espai al grup trimestralment mitjançant una fitxa que es valorarà per part del centre i amb la signatura de compromisos respecte a la normativa d’ús.  La sol·licitud es farà a l’inici del trimestre  mitjançant fax, correu, e-mail o personalment al servei d’informació i requerirà una entrevista amb la persona responsable del servei.

Preu: 33,20 € / sessió per a tot el grup.

Tallers en família

Descobrir, compartir i gaudir en família!

Dins de la programació de tallers culturals del Centre, trobaràs un ventall d’activitats per compartir amb el teu nadó o infant.

Has de saber que la inscripció és nominal i en la teva inscripció està inclosa la del teu nadó o infant. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Consulta la data d’inscripció per a cada activitat.

Consulta la programació i si tens algun dubte posa’t en contacte amb nosaltres.

Activitats culturals de 0 a 3

“Espectacles dirigits als més petits perquè comencin a gaudir de la cultura i xerrades participatives sobre aquesta etapa.

Infants a casa

De 0 a 3 anys