Espai de 0 a 3 anys

És un espai adreçat a infants menors de 4 anys i les seves famílies.

Un espai de trobada i interrelació en el que les famílies poden compartir l’experiència de la criança en un entorn educatiu i lúdic amb materials especialitzats i suport professional.

Per als infants és un espai de joc i de socialització que els posa en relació amb altres infants en un ambient segur i estimulant on troben joguines i materials adequats al seu moment evolutiu. Per a les famílies esdevé un lloc de trobada, de relació i d’intercanvi per compartir amb altres famílies les seves inquietuds, en un moment vital especialment intens.

Inscripcions

Per a les noves famílies, les inscripcions són a partir del dimarts 6 de setembre de 2022 a les 9.00 h a l'Ateneu El Poblet (C/Nàpols, 270) de dilluns a divendres de 9 a 21h.

Horaris

L’organització dels dies i grups d’edat serà la següent:

Dimarts de 10 h a 12 h: per a infants de 18 a 36 mesos.
Divendres de 10 h a 12 h: per a infants de 0 a 18 mesos.

Preus

Quota trimestral (segons el nombre de sessions: 4,16 €/sessió):
- Per a infants de 0 a 18 mesos: 45,76 €
- Per a infants de 18 a 36 mesos: 45,76 €
Caldrà efectuar el pagament a l’Ateneu El Poblet (C/Nàpols, 270) de dilluns a divendres de 9 a 21h, dissabtes de 10 h a 14 h i de 16 h 20 h.

Per tal de poder participar a l’espai totes les famílies hauran d’haver formalitzat la inscripció presencial i haver fet el pagament.

Informació adicional

El projecte De 0 a 3 infants en família es traslladarà durant trimestre de Tardor 2022, a causa de les obres que es faran a les instal·lacions del Centre Cívic.

Per tant, la ubicació actual del projecte serà al C/ Mallorca, 425-433, 3a planta.

L'inici del trimestre de tardor serà dilluns 12 de setembre.

Petits divendres

Un espai de joc i trobada per a infants de 0 a 6 anys.

OBERTURA DEL SERVEI A PARTIR DE L’HIVERN 2023

És un espai de joc i trobada per a infants de 0 a 6 anys acompanyats d’un familiar on els participants poden utilitzar lliurement la sala de joc simbòlic i la sala de moviment durant l’horari d’obertura de l’espai.

Horari
Els divendres de 16’30 h a 19’30 h.
L’aforament del casal està limitat. En el cas que arribeu al casal i l’aforament estigui complert haureu d’esperar que marxi alguna família per poder entrar.

Preus
– Tiquet puntual: 3,87€
– Abonament de 5 sessions: 15,47€
– Abonament de 10 sessions: 30,93€

*En el cas d’infants que acompanyin a un/a germà/na més gran, el pagament del tiquet s’aplicarà a partir dels 6 mesos.

Tallers en família

Descobrir, compartir i gaudir en família!

Dins de la programació de tallers culturals del Centre, trobaràs un ventall d’activitats per compartir amb el teu nadó o infant.

Has de saber que la inscripció és nominal i en la teva inscripció està inclosa la del teu nadó o infant. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Consulta la data d’inscripció per a cada activitat.

Consulta la programació i si tens algun dubte posa’t en contacte amb nosaltres.

Activitats culturals de 0 a 3

“Espectacles dirigits als més petits perquè comencin a gaudir de la cultura i xerrades participatives sobre aquesta etapa.

Infants a casa

De 0 a 3 anys