La Comissió de Feminismes i Canvi Social i el Grup de Criança del barri de la Sagrada Família va organitzar el dijous 27 de maig una xerrada en línia per presentar algunes eines que s’han estat treballant al barri per tal d’afavorir una criança i educació més feminista.

D’una banda, es van donar a conèixer el recull de recursos de criança per a famílies que es poden trobar al barri, realitzades per serveis i entitats. Podeu consultar els recursos clicant aquí.

I de l’altra, unes maletes pedagògiques sobre gènere, LGTBI+ i antiracistes gestionades per la Biblioteca Sagrada Família. Les maletes són 3 lots de llibres (contes, còmics, llibres de no ficció i altres recursos) sobre 3 temàtiques concretes (gènere, LGTBI+ i antiracisme) destinades al professorat i l’alumnat (fins al batxillerat), per facilitar i complementar el treball de classe. Pretén ser una eina de suport, transversal i amb una perspectiva interseccional.

La presentació va comptar amb la participació dels equips docents d’escoles, escoles bressol, IES, AFAs, AFIs entitats i famílies.