A càrrec d’Esther Solé, Esen.Cia, El Salón de los Invisibles.
Espai de diàleg postfunció a càrrec de Sandra Jurado (Median T la Danza)
Activitat emmarcada en el HOP 2023, 13es Trobades de Dansa i Cultura Urbana
Dansa i col·loqui posterior

 

En aquesta sessió la ballarina Sandra Jurado generarà un espai de diàleg amb les artistes sobre reptes, dificultats i motivacions de les dones i identitats dissidents de dins de l’escena de les danses urbanes, tot just després de veure les peces: Hiperhidrosis, d’Esther Solé; Desde el origen, d’Esen.Cia, i Re-review, d’El Salón de los Invisibles.

 

Desde el origen, de la companyia Esen.Cia i dirigida per Carol Sonsol, és una peça que treballa referències a les inspiracions originals del punking i whacking, portant-les a conceptes actuals. La peça vindria a ser una coreografia vista des del prisma del punking, de l’expressió individual de cada persona.

Durada: 15 minuts, aproximadament | Títol: Desde el origen | Cia.: Esen.Cia, dirigida per Carol Sonsol | Interpretació: Esen.Cia

 

Hiperhidrosis és un solo en procés d’Esther Solé que es pregunta com canalitzar els dols i el dolor d’una corporalitat que balla; en la recerca de la hibridació del seu moviment, navega entre temps, memòries i herències, i decideix suar davant la impossibilitat de plorar.

Durada: 11 minuts, aproximadament | Títol: Hiperhidrosis | Direcció i interpretació: Esther Solé

 

Re-view és una peça que fusiona la dansa urbana i el teatre físic que mostra les reaccions d’una persona que pateix nomofòbia: la por irracional a no tenir el mòbil a prop, a estar desconnectada. El Salón de los Invisibles és una companyia multidisciplinària creada per Maria de Prada i David Rovirola. La peça és interpretada per Nia Torres, ballarinx de danses urbanes.

Durada: 13 minuts, aproximadament | Títol: Re-view | Cia.: El Salón de los Invisibles | Interpretació: Nia Torres

 

Col·loqui. Sandra Jurado crearà un espai de diàleg amb les artistes i amb el públic sobre reptes, dificultats i motivacions de les dones i identitats dissidents dins de l’escena de les danses urbanes. Sandra Jurado és ballarina professional, mediadora comunitària, pedagoga i lidera el seu propi projecte, anomenat Median T la Danza.

 

Cal inscripció prèvia a partir del 26 d’octubre a les 9.30 h a ccsagradafamilia.net, presencialment o bé trucant al 934 508 917.

Amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere

A la sala d’actes
Entrada gratuïta 
Aforament limitat

 

2 de novembre de 2023
20:00

Attrezzos, Diades i festivitats

Centre Cívic Sagrada Família

Apunta't