A càrrec de Jesús Arpal, de la llibreria La caníbal
Amb la presència de Sebastià Portell, curador de l’obra
Col·loqui

El club de lectura LGTBI+ proposa lectures compartides transformadores i crítiques des de la lectura com a plaer. Visitarem publicacions recents i properes de literatura LGTBI+ per conèixer diverses realitats fora de la norma cisgènere i de l’heteronormativitat, tot trenant sensibilitats, afectes i lluites polítiques.

Amors sense casa. Poesia LGBTQ catalana (Angle Editorial, 2018) és una antologia a cura de Sebastià Portell que ens permetrà apropar-nos a aquest espectre de possibilitats amb goig i profunditat. En aquesta sessió comptarem amb la seva presència per saber-ne més i dialogar.

Sebastià Portell ha publicat diverses novel·les i assajos, com ara Ariel i els cossos, Les nenes que llegien al lavabo i, més recentment, Les altures. Des del 2022 presideix l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana.

Jesús Arpal Moya, o Jesús Jeleton, (pronoms elli/ella/ell), és marica no binària, socii treballadori de la cooperativa La caníbal, i part de la col·lectiva d’art Jeleton. Ha dut a terme nombrosos grups de lectura de literatura i assaig, pòdcasts, taules rodones literàries, ressenyes i recomanacions literàries a mitjans, i tallers amb perspectiva feministacuir.

Primera sessió del Club de lectura LGTBI.

Cal inscripció prèvia a partir del 4 de setembre les 16.00 h a https://s2.puntxarxa.org/cbb/cursos

Amb motiu de la 7a edició de Nosaltres: Setmana LGTBI+ 

A l’Espai de Suport de la Biblioteca (2a planta del Centre Cultural Sagrada Família)
Activitat gratuïta
Aforament limitat

28 de setembre de 2023
18:30

Setmana LGTBI+

Biblioteca i Centre Cívic Sagrada Família