A càrrec del Museu del Disseny de Barcelona
Visita guiada

Visita guiada en clau de gènere a l’exposició “Objectes comuns. Històries locals, debats globals” del Museu del Disseny de Barcelona.

Associem el disseny de producte a objectes quotidians, però sovint oblidem com aquests determinen enormement el nostre entorn social. Espais, productes, identitats, campanyes, serveis… res de tot allò dissenyat és neutral des del punt de vista del gènere. I és que el disseny i l’arquitectura són una pràctica cultural clau en la construcció de patrons socioculturals. Per aquest motiu us convidem a fer una visita en clau de gènere a l’exposició “Objectes comuns. Històries locals, debats globals” a fi de reflexionar sobre quin ha de ser el rol del disseny com a eina fonamental per qüestionar els constructes i les jerarquies de gènere en l’actualitat.

Cal inscripció prèvia a partir del 3 de març a les 9.30 h a ccsagradafamilia.net o bé trucant al Punt d’Informació del Centre: 934 508 917.

 —

Amb motiu de Relats desOrientats, un projecte de Larre, col·lectiu de mediació cultural feminista, amb l’acompanyament de La Caníbal SCCL, en col·laboració amb el Museu del Disseny de Barcelona i organitzat per l’Institut de Cultura de Barcelona, que busca acostar el disseny i el pensament artístic a les veïnes, veïns i entitats de la ciutat, i viceversa.

 —

Punt de trobada: vestíbul de la planta 0, al taulell d’atenció al públic del Museu del Disseny
Activitat gratuïta
Aforament limitat

 

11 de març de 2023
11:00

Altres, Exposicions

Centre Cívic Sagrada Família

Apunta't