A càrrec de Larre
Taller

Taller de creació de relats en el qual explorarem els nostres usos, experiències, especulacions i interaccions amb el mobiliari urbà que trobem al voltant del Centre Cívic Sagrada Família.

En dues sessions, farem un recorregut al voltant del Centre Cívic, compartirem moments de conversa i ens endinsarem en dinàmiques de creació a través de la imatge, el text o l’àudio per donar forma als nostres relats. Vols crear i compartir el teu relat?

Els relats resultants del taller s’afegiran a Relats des-orientats del Museu del Disseny, un arxiu col·lectiu vinculat a l’àmbit del disseny de ciutat que s’està creant des de les experiències i en col·laboració amb les veïnes i veïns de Barcelona:

Cal inscripció prèvia a partir del 3 de març a les 9.30 h a ccsagradafamilia.net o bé trucant al Punt d’Informació del Centre: 93 450 89 17

Aquest taller es realitza en dues sessions: dimecres 22 i 29 de març

La participació en el taller també inclou la visita guiada a l’exposició “Objectes comuns. Històries locals, debats globals” del Museu del Disseny de Barcelona (el dissabte 11 de març a les 11.00 h).

 —

Amb motiu de Relats desOrientats, un projecte de Larre, col·lectiu de mediació cultural feminista, amb l’acompanyament de La Caníbal SCCL, en col·laboració amb el Museu del Disseny de Barcelona i organitzat per l’Institut de Cultura de Barcelona, que busca acostar el disseny i el pensament artístic a les veïnes, veïns i entitats de la ciutat, i viceversa.

 —

A la sala d’actes
Activitat gratuïta
Aforament limitat

 

22 de març de 2023
18:00

Exposicions, Workshops

Centre Cívic Sagrada Família

Apunta't