A càrrec de la Cia. Move in Vein
Activitat emmarcada en el HOP 2022, 12es Trobades de Dansa i Cultura Urbana
Dansa

D’uns mesos tancades, separades, però reunides, ens sorgeixen diverses preguntes: com expliquem el que ens passa, el que vivim i ens fan viure, amb el cos, l’espai i el moviment? Sobre què necessitem parlar per entendre’ns, per cuidar-nos i curar-nos, per començar a obrir espais des d’on pensar un món més nostre, espais on cabre-hi i respirar tranquil·les? Quina ferida ens cal tancar i amb quin llenguatge la cosim? Com retornem al cos, amb el seu cicle, la seva mida i l’espai que ocupa?

Un espectacle de dansa amb aspectes pictòrics, poètics i escènics que neix de la col·laboració de Move in Vein amb Carolina Peña i Ona Salvat Febrero.

Direcció: Sandra Jurado Rey | Concepte: Move In Vein | Coreografia: Sandra Jurado Rey i Move in Vein | Intèrprets: Ariadna Estivill Pérez, Mariana Mahecha Yepes, Cristina Nesto Lechuga i Sandra Jurado Rey | Poesia escènica: Ona Salvat Febrero | Arts plàstiques: Carolina Peña .

Amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

Cal inscripció prèvia a partir del 10 de novembre a les 9.30 h clicant aquí o bé contactant amb el Punt d’Informació del Centre al telèfon 934 508 917.

A l’Ateneu El Poblet (c/ de Nàpols, 268)
Activitat gratuïta
Aforament limitat.

17 de novembre de 2022
20:00

Attrezzos

Centre Cívic

Apunta't