A càrrec de Verónica Antón Mitrópulos, psicòloga i terapeuta especialitzada en infància i família, directora de Senda, Centre d’Acompanyament Familiar i Educació Viva
Conferència

Els límits en el dia a dia amb les criatures suposen sempre un gran repte, un desafiament. Com podem ser una figura d’autoritat sense que això impliqui ser autoritària?

En aquesta xerrada oferirem una mirada als límits amb la perspectiva d’acompanyar els processos de creixement dels infants fonamentant-nos en el desenvolupament de la seva autoregulació i des del respecte a l’autoritat que cuida i que no imposa.

Reflexionarem sobre l’equilibri entre la llibertat i els límits, fixant-nos en el com, el quan i el perquè d’aquests, i també sobre quan i com flexibilitzar-los i sostenir-los. I pensarem quins límits ajuden a créixer en cadascuna de les etapes de la infantesa.

 

En aquesta xerrada no hi haurà un espai adaptat per als infants, només podran assistir-hi nadons petits que estiguin amb la seva mare o pare durant tota la sessió.

Cal inscripció prèvia a partir del 30 d’octubre a les 9.30 h a ccsagradafamilia.net, presencialment o bé trucant al 934 508 917.

A la sala d’actes
Activitat gratuïta
Aforament limitat

6 de novembre de 2023
17:30

Infància i famílies, Parlem de la Infància

Casal Infantil i Centre Cívic Sagrada Família

Apunta't