Xarim Aresté: Ses entranyes
Música pop rock

Xarim Aresté, artista eclèctic i polifacètic, referent de l’escena independent catalana, presenta el seu darrer disc Ses entranyes. Un disc que manifesta la fragilitat i la visceralitat de la condició humana, amb el que Aresté posa l’ànima i els budells per crear cançons d’una profunda bellesa. Gravat a l’estudi amb l’autenticitat i la vitalitat del directe acompanyat d’uns músics excepcionals, ha estat guardonat com a millor disc de pop-rock del 2022 per la crítica d’Enderrock.

Xarim Aresté és, a més de músic, pintor, poeta i escriptor. Un artista polifacètic que s’ha convertit en referent de l’escena catalana. Fidel als principis del rock, ja fa uns anys que es dedica al seu projecte en solitari. Va debutar al 2013 amb Lladregots i progressivament ha anat publicant diversos àlbums, com La rosada, Polinesies, El nus i altres mons i el seu darrer Ses entranyes.

Veu i guitarra: Xarim Aresté | Teclats: Ricard Sohn| Contrabaix: Joan Garcías | Bateria: Enric Fuster.

Al Centre Cívic Urgell. Pati interior d’Illa
Activitat gratuïta. Aforament limitat
No cal reserva prèvia
Obertura de portes a les 21:30 h

Tangent, el Festival de les Arts de l’Eixample.
El districte de l’Eixample amb els sis centres cívics i culturals de l’Eixample faran bategar les nits d’estiu amb quinze propostes de l’escena més actual.

 

 

7 de juliol de 2023
22:00

Festival Tangent

Centre Cívic Urgell, Districte de l’Eixample