Albert Quesada
Dansa

Aquesta no és una peça de flamenc. A UnDosTresUnDos dos ballarins utilitzen els seus cossos i les seves veus per a preguntar-se: què és el flamenc? Com funciona aquesta llengua no escrita – al mateix temps música i dansa – per crear aquesta comunicació tan intensa, tan immediata? Un espectacle que s’endinsa i trenca el flamenc, examinant cada aspecte de la seva màgia singular.

Albert Quesada, és un ballarí i coreògraf format a MDT (Amsterdam) i PARTS (Brussel·les) després d’haver cursat els seus estudis de filosofia i d’enginyeria multimèdia a Barcelona. L’exploració i la traducció d’estructures musicals i composicions en la coreografia i la invitació a l’espectador a percebre i escoltar les obres proposades, es situen al cor del seu treball coreogràfic. Al costat d’això, Albert està intrigat pel moviment i la dinàmica de grup, inspirat per la seva col·laboració amb ZOO / Thomas Hauert. Sota el nom de la companyia ACME, porta a terme molts projectes artístics i educatius.

El flamenc és una forma d’art antiga, però viva. De les arrels més profundes de la música gitana a les grans produccions teatrals d’avui, el seu poder s’alimenta de les mateixes seqüències rítmiques fonamentals: 1​2​3 12​3 1​2​ 1​2 1​2. La intimitat i la interacció amb el públic del tablao* genera una complexa xarxa de significat, expressió i narració – un conjunt únic de rituals i tècniques que continuen creixent i evolucionant. L’exploració i la traducció d’estructures musicals i composicions en la coreografia i la invitació a l’espectador a percebre i escoltar les obres proposades, es situen al cor del seu treball coreogràfic.

Direcció: Albert Quesada | Coreografia: Albert Quesada | Intèrprets: Albert Quesada & Katie Vickers | Disseny de so: Albert Quesada

Al Centre Cívic Ateneu Fort Pienc. Plaça del Fort Pienc 
Activitat gratuïta
No cal reserva prèvia

Tangent, el Festival de les Arts de l’Eixample.
El districte de l’Eixample amb els sis centres cívics i culturals de l’Eixample faran bategar les nits d’estiu amb quinze propostes de l’escena més actual.

 

 

3 de juliol de 2023
22:00

Festival Tangent

Centre Cívic Fort Pienc, Districte de l’Eixample