Col·lectiu Desasosiego 
Teatre immersiu 

Un espectacle a l’aire lliure que mescla teatre i música en directe a partir de l’argument de Bodas de sangre de Federico García Lorca. L’espectacle es planteja com una experiència on el públic es converteix en un nou convidat que permet reprendre la celebració interrompuda i concloure el ritual. Aquí s’hi desdibuixen les línies que separen públic i intèrprets, de manera que totes seiem a les taules d’aquest banquet nupcial, xerrem, brindem i compartim un vespre a la fresca. 

Col·lectiu Desasosiego neix l’any 2018 al grau en Arts Escèniques de l’Escola Universitària de les Arts de Girona.  Enmig d’una assignatura, neix la versió embrionària del que serà la seva primera peça professional, Un segundo bajo la arena, que es formalitza l’any 2022 gràcies al programa Suport a la creació de Fira Tàrrega 2022. L’obra s’estrena al Festival Z i guanya el Premi Moritz de FiraTàrrega 2022.

Aquesta primera peça obre el camí de la companyia com a creadores escèniques per explorar noves pràctiques i descobrir una metodologia pròpia treballant al carrer en espais no convencionals per resignificar-los i posar-los en valor, explorant el vincle entre l’intèrpret i el públic, emfatitzant el valor comunitari de les arts escèniques i entenent el teatre com a pràctica col·lectiva.

Idea: Col·lectiu Desasosiego: Alex Solsona, Carla Coll i Camille Latron | Dramatúrgia: Alex Solsona, Carla Coll i Federico García Lorca | Direcció escènica: Alex Solsona|Direcció d’actors: Pau Serés | Interpretació: Carla Coll, Camille Latron, Pol Toro i Gaspar Corts | Espai i il·luminació: Camille Latron | Espai sonor: Gaspar Corts |Producció executiva: Pau Caselles | Foto: Maria Alzamora.

A l’interior d’Illa de les Treballadores de la Numax (c. Rosselló, 372)
Activitat gratuïta. Aforament limitat
Coordina: Centre Cívic Sagrada Família 
Reserva d’entrades a partir del 19/06/2023 — AFORAMENT COMPLET. PLACES EXHAURIDES —
Obertura de portes a les 20.45 h

Tangent, el Festival de les Arts de l’Eixample.
El districte de l’Eixample amb els sis centres cívics i culturals de l’Eixample faran bategar les nits d’estiu amb quinze propostes de l’escena més actual. Consulta aquí tota la programació.

 

28 de juny de 2023
21:00

Festival Tangent

Centre Cívic Sagrada Família, Districte de l’Eixample