Companyia Non Sin Tri
Circ

Veure el mar per primera vegada, la sensació de cremar-se la llengua, l’absència mai abans sentida, el tacte d’una abraçada que va canviar la meva vida… iNSTants. Processos de canvi a través de la relació de tres personatges que creixen junts i es relacionen entre ells, amb un llenguatge de moviment abstret i a través de  disciplines de circ, en un estil poètic.

Formats a l’escola de circ Carampa de Madrid i en el Centre Regional des Arts du Cirque, Arc En Cirque de Chambéry, França . Tots tres tenen una tècnica pròpia molt arrelada (Corda aèria, monocicle i malabars) i alhora, tots conflueixen en els portés acrobàtics. Al fusionar-se, sorgeix una aliança de disciplines, obrint nous mons per explorar com els portés a tres en monocicle i la interdisciplinarietat. iNSTants és una creació pròpia de la companyia, amb una direcció artística interna per mà de la Sara Gilsanz Grandas.

Moments que deixen empremta en el nostre inconscient, records pel que encara pot emmagatzemar-los, que ens acompanyen i ens modelen. Instants d’una importància vital, on es decideix qui soc i les meves oportunitats amb relació al futur. Hi ha segons atemporals on la percepció del temps es distorsiona en funció de la nostra química cerebral. iNSTants vol reflectir aquells moments compartits per la humanitat, que cíclicament passa per aquestes experiències que es registren en la nostra genètica, però, que des de l’individu, són viscudes per primera vegada i tots ens trobem improvisant. Parlem d’aquests processos de canvi a través de la relació de tres personatges que creixen junts i es relacionen entre ells, amb un llenguatge de moviment abstret i a través de disciplines de circ, en un estil poètic.

Producció: Companyia Non Sin Tri | Direcció artística: Sara Grandas | Creació i interpretació: Álvaro Caballer Revenga, Aleix Lidon Baulida i Sara Gilsanz | Distribució: Grandas Tanit Mora.

A la Plaça del Fort Pienc. Centre Cívic Ateneu Fort Pienc
Activitat gratuïta. No cal reserva prèvia.
Obertura de portes a les 19:30 h.

Tangent, el Festival de les Arts de l’Eixample.
El districte de l’Eixample amb els sis centres cívics i culturals de l’Eixample faran bategar les nits d’estiu amb quinze propostes de l’escena més actual.

 

10 de juliol de 2023
20:00

Festival Tangent

Centre Cívic Fort Pienc, Districte de l’Eixample