Faneka: Caliu
Música folk progressiu

Faneka ens presenta el seu segon àlbum Caliu, una deliciosa col·lecció de cançons on la banda ens submergeix en el seu món oníric i fascinant. Amb un so de folk progressiu que es barreja amb la cançó d’autor i el rock-grunge. Faneka fa una música que cura i sana l’ànima.

Grup de folk progressiu procedent de Vic i Madrid, les integrants de Faneka es van conèixer l’any 2016, i mitjançant una campanya de micromecenatge van publicar el seu primer àlbum. Un EP autoeditat amb un so d’allò més personal que va des del punk-folk i el rock dels setanta fins a la música clàssica o el swing, i on es fon la base instrumental amb harmonies de veus repletes de màgia. El 2022 publiquen el seu segon àlbum, Caliu, un treball amb influències que van des del folk i el rock dels anys seixanta fins a l’ska, el swing, el rap, el flamenc o fins i tot la música clàssica. El 2023 canvia una de les integrants del grup (Míriam Robles) i s’incorpora Alan Denís a la percussió, encetant una nova etapa de la banda i amb un nou disc en camí.

Veu i guitarra: Inés Fernández | Violoncel: Bruna González | Violí: Ana Sobrino | Percussió: Alan Denís.

Al C. Marina (entre Mallorca i Provença)
Coordina: Centre Cívic Sagrada Família.
Activitat gratuïta. 
No cal reserva prèvia.

Tangent, el Festival de les Arts de l’Eixample.
El districte de l’Eixample amb els sis centres cívics i culturals de l’Eixample faran bategar les nits d’estiu amb quinze propostes de l’escena més actual. Consulta aquí tota la programació.

 

14 de juliol de 2023
21:00

Festival Tangent

Centre Cívic Sagrada Família, Districte de l’Eixample