Luis Tabuenca 
Dansa, vídeo, música i poesia

DREAMTIME és una “hipno-òpera” en la que la percepció del món dels somnis s’inverteix i que et portarà a visitar sis poemes/escenes oníriques. Una obra multidisciplinària concebuda per a una ballarina, dos sopranos, un percussionista, electrònica i vídeo.

Luis Tabuenca ha actuat a nivell nacional i internacional amb els seus propis conjunts, així com amb artistes com Peter Veale, Séverine Ballon, Naomi Sato, John Edwards, Hans Tammen, entre molts altres. És cofundador i director artístic del Festival Internacional de Música Experimental (FAT). La Revista All about Jazz ha assenyalat que la seva música està “plena de dramatisme matisat, de tensió encisadora i de colors vibrants”. Les seves gravacions, aclamades per la crítica, recullen el seu treball com a compositor i percussionista. És cèlebre pel seu incomparable virtuosisme i la seva extraordinària capacitat per barrejar composició i improvisació al seu treball.

Tabuenca convida a diferents persones vinculades al món de l’art a registrar metòdicament els seus somnis, no només la seva trama, sinó també el seu paisatge sonor i visual. D’aquest material neix un Meta-llibret amb poesia de Gonçalo Tavares i que, entreteixit amb les pautes estructurals, conceptuals i estètiques, dona forma a DREAMTIME. Així, converteix als somiadors i els seus somnis en actors, espectadors i autors de la seva pròpia obra.

Espectacle candidat als Premis Max d’Arts Escèniques com a Millor Espectacle Revelació.

Composició musical, direcció artística i dramatúrgia: Luis Tabuenca | Coreografia i dansa: Èlia Genís | Poemes de Gonçalo Tavares | Videocreació de Noriko Koshida.

Al Centre Cultural La Casa Elizalde. Pati del Centre Cultural La Casa Elizalde
Reserva d’entrades a partir de 30/06/2023 a http://ja.cat/tangent0607 o trucant al 934 80 590
Activitat gratuïta. Aforament limitat
Obertura de portes a les 21:30 h

Tangent, el Festival de les Arts de l’Eixample.
El districte de l’Eixample amb els sis centres cívics i culturals de l’Eixample faran bategar les nits d’estiu amb quinze propostes de l’escena més actual.

 

 

6 de juliol de 2023
22:00

Festival Tangent

Centre Cultural La Casa Elizalde, Districte de l’Eixample

Apunta't