Alba Careta Group: Teia
Música jazz

Teia és la fusta resinosa o una estella d’aquesta que crema amb facilitat. Aquest és el títol del tercer disc de la trompetista i cantant Alba Careta, un recull de les seves darreres composicions inspirades en les pròpies vivències que, després de la bona acollida d’Alades i Orígens, consolida a l’artista dins l’escena jazzística tant catalana com europea.

Els darrers dos anys Alba Careta Group, format pels millors músics de l’escena jazzística actual, ha presentat el seus treballs a les fires europees més importants com Jazzahead (Bremen, Alemanya) o Jazz I Am (Barcelona), i a festivals amb renom tant nacional com internacionalment: JazzMadrid, Festival de Jazz d’Eivissa, Jazz Palacio Real, Bimhuis (Holanda), Lantaren Vester (Holanda), Nova Jazz Festival (Àustria), Saalfelden Jazz Festival (Àustria), entre molts altres.

Alba Careta Group presenta en el seu últim disc, Teia, sis composicions pròpies i dues versions molt sentides de música catalana de la nova cançó, sempre fidel al jazz explosiu, energètic i orgànic que la caracteritza.

El concepte de Teia engloba les diferents lluites i convenciments que formen l’imaginari d’aquest nou àlbum: els conflictes interns que totes experimentem entre allò que se’ns imposa i el què realment creiem i volem per nosaltres mateixes; l’experiència d’anar entenent que a vegades la intuïció i l’esforç són la flama que ens guia per anar trobant el propi camí, l’autèntic; i com d’important és cuidar les coses senzilles i petites que ens envolten, i que al final es converteixen en la foguera que ens acompanya, ens inspira i ens reconforta.

Trompeta i veu: Alba Careta | Saxo tenor: Lucas Martínez | Teclat: Roger Santacana | Contrabaix: Giuseppe Campisi | Bateria: Josep Cordobés.

Al Pati del Centre Cultural La Casa Elizalde.
Reserva d’entrades a partir de 07/07/2023 a ja.cat/tangent1207, o trucant al 934 880 590
Activitat gratuïta. Aforament limitat.
Obertura de portes a les 19:30 h.

Tangent, el Festival de les Arts de l’Eixample.
El districte de l’Eixample amb els sis centres cívics i culturals de l’Eixample faran bategar les nits d’estiu amb quinze propostes de l’escena més actual.

 

12 de juliol de 2023
20:00

Festival Tangent

Centre Cultural La Casa Elizalde, Districte de l’Eixample

Apunta't