Sputniks Cia.
Circ

“La maison est fait de quatre murs et d’un toit…” 4 parets i un sostre posa en evidència la incoherència arrelada a la nostra quotidianitat. Un espectacle de circ, teatre i titelles que parla, des de l’experiència d’anys viatjant a camps de refugiades, de la hipocresia europea, de voler canviar el món i de la situació en que es troben milions de persones sense refugi. Crisis migratòries i d’acollida.

La companyia Sputniks Cia, formada per artistes, formadores de circ i professionals de l’Educació Física, es crea el 2016. El seu interès es troba convergent entre la tècnica circense, les possibilitats d’expressió artística i totes les seves manifestacions, i la capacitat de transformació social que té l’art des d’una mirada subversiva i pedagògica.

El projecte 4 parets i un sostre neix arrel d’anys fent diferents expedicions a barriades, fronteres en conflicte i campaments de persones refugiades d’arreu del món, on el Circ era l’eina de la companyia per comunicar-se i generar petits moments de transformació de la realitat. Vol explicar la situació en què es troba Europa respecte a les crisis migratòries i respecte a la crisi d’acollida.

Idea original: Sputniks Cia. | Artistes: Lara Renard i Sophie Núñez.

Al pati del Centre Cultural La Casa Elizalde.
Reserva d’entrades a partir de 14/07/2023 a ja.cat/tangent1807, o trucant al 934 80 590.
Activitat gratuïta. Aforament limitat.
No cal reserva prèvia.
Obertura de portes a les 19:30 h.

Tangent, el Festival de les Arts de l’Eixample.
El districte de l’Eixample amb els sis centres cívics i culturals de l’Eixample faran bategar les nits d’estiu amb quinze propostes de l’escena més actual.

 

18 de juliol de 2023
20:00

Festival Tangent

Centre Cultural La Casa Elizalde, Districte de l’Eixample

Apunta't