Marta Arbonés: soprano
Orquestra de Cambra Catalana
Xavier Pagès-Corella: director
Concert

Miniatures de Primavera

Aquesta deliciosa peça que Max Bruch va escriure basant-se en melodies populars de Suècia el 1906 i va reescriure una dècada més tard, està organitzada com un espill: un allegro central, un moviment lent abans i després d’aquest, i la Marxa que encapçala i tanca aquesta Serenata emotiva i delicada. Les Miniatures Andaluses de Rodrigo són dues peces breus (Preludi i Dansa) però plenes d’aquesta vida que el mateix autor declarava que bevia d’un got petit, però propi i és això mateix el que els dóna originalitat i un sentit que sobrepassa la frontera peninsular i aporta nous impulsos de projecció universal.
Les decepcions de la passió i crides desesperades a l’amor, passejant per l’Havana o ben a prop de casa amb el Rosó de Ribas, el ressò de la sarsuela amb el Vallespir de la Cançó d’Amor i de Guerra per endinsar-nos en un viatge a l’opereta alemanya amb la coneguda cançó de Vilia de la Vídua Alegre. Tot un passeig pels records en forma de cançons, perquè recordar és tornar a viure!

Concert organitzat pel Districte de l’Eixample

Cal inscripció prèvia a partir del l’11 d’abril  a ccsagradafamilia.net, presencialmento bé trucant al Punt d’Informació del Centre: 934 508 917.

—–

A la sala d’actes
Entrada gratuïta 
Aforament limitat


 

17 d’abril de 2023
19:30

Altres, Clàssica

Districte de l’Eixample

Apunta't