A càrrec de Triana Doce
Teatre

A(L)buelo és una obra unipersonal basada en fets reals. Una història que ens parla de la infància, de la identitat, de la immigració i de les mil maneres que existeixen de transitar pel dolor.
A través de la tendresa i l’humor coneixerem la vida de la Macarena, una noia que se sent desconnectada i sense veu en una ciutat que no és la seva. El descobriment de les cartes que el seu avi havia escrit a la seva família fa més de mig segle ens desperta aquesta pregunta: és possible reconstruir el record d’algú que ja no hi és tant de temps després?

Dramatúrgia i interpretació: Triana Doce | Coaching actoral: Alejandra Jiménez Cascón | Tècnic en gira: Marc Homar / Composició musical de banda sonora original: Vicky Blum | Veu de banda sonora original: Esther González / Lletress de banda sonora original: Triana Doce / Audiovisuals: Marcos Xalabarder / Fotografiess: Josep Tobella / Imatges del tràiler: Miguel Ángel Verastegui 

AFORAMENT COMPLET. Per a més informació al Punt d’Informació del Centre: 934 508 917.

A la sala d’actes
Entrada gratuïta 
Aforament limitat

 

Exposició “Un viatge a Bolígraf” de Virgínia Lahera. Inspirada en els fragments de les cartes originals en les quals es basa l’obra “A(L)buelo” de Triana Doce. Una sèrie d’il·lustracions que posaran de manifest l’expressió visual d’una memòria històrica epistolar. Del 8 al 20 de febrer al vestíbul del centre.

 

 

16 de febrer de 2023
20:00

Attrezzos

Centre Cívic Sagrada Família