A càrrec de la Cia. Binomi
Teatre

La Mariona es troba en un dels moments més importants de la seva curta vida: amb només disset anys, ha de passar per l’extirpació del seu pit.

Durant la ressonància magnètica prèvia a l’operació, entrarem dins del seu imaginari, on ella, i dos estranys alter ego, ens explicaran com ha arribat fins al moment present, quins són els seus dubtes, les pors, les il·lusions i com visualitza l’impacte que tindrà aquest fet en la seva vida.

Basat en una història real —i inspirat en tantes d’altres—, aquest espectacle és, també, un espai per reflexionar sobre els perills de la pressió estètica i la importància de l’acceptació i l’estima pròpies. És un homenatge a tots els nostres pits: estimar-los no ens hauria de suposar tants esforços.

Dramatúrgia: Clara Moraleda | Direcció: Clara Moraleda i Juanjo Marín | Repartiment: Clara Moraleda, Joana Roselló i Laura Dorca | Assistència de moviment: Ana Pérez

Cal inscripció prèvia a partir de l’11 d’octubre a les 9.30 h a ccsagradafamilia.net, presencialment o bé trucant al 934 508 917.

A la sala d’actes
Entrada gratuïta 
Aforament limitat

19 d’octubre de 2023
20:00

Attrezzos

Centre Cívic Sagrada Família

Apunta't