Treballem per tornar a obrir les portes ben aviat

Traient el nas
18 de maig de 2020
Dia Internacional del Joc
25 de maig de 2020

Treballem per tornar a obrir les portes ben aviat

Des que els Centres Cívics de Barcelona vam tancar fa un parell de mesos per col·laborar en la lluita contra la covid-19, hem continuat treballant per poder reobrir tan aviat com es pugui. Si bé la programació presencial es va haver d’ajornar al mes de març, la feina rere les portes no ha parat pensant en el dia que us podrem tornar a rebre amb els braços oberts.

Durant aquests mesos, les propostes culturals no han parat de sorgir des de tots els equipaments de la xarxa: reptes fotogràfics, hores i hores de músicaexposicions en línia, activitats per fer amb la canallaxerrades, conferències i taules rodonestallers, concursos, jocs, convocatòries… i molta participació per part vostra!

Tenim moltes ganes de retrobar-nos cara a cara, sense renunciar de cap de les maneres a totes les mesures de seguretat sanitàries requerides que permetran oferir un espai segur per a tota la ciutadania. Ben aviat podrem definir les dates d’obertura, les activitats que es podran portar a terme als cinquanta-dos equipaments de la xarxa de Centres Cívics de Barcelona, així com les mesures de protecció que caldran, tant per part de qui treballa al centre com qui participa en tallers i espectacles culturals.

Hi haurà canvis en el dia a dia, és clar, però tot i les restriccions que pugui haver-hi durant un temps, volem reprendre les activitats que permetin mantenir el nostre esperit i les funcions que sempre hem tingut com a servei públic.

Mentrestant, l’activitat dels Centres Cívics de Barcelona continua cada dia a les xarxes socials.

Des del Centre Cívic Sagrada Família us estem oferint continguts nous cada setmana de: tallers, cicle de cinema, música, teatre, exposicions, literatura, el Casal Infantil i l’espai De 0 a 3 Infants en família i informacions sobre tot allò que es mou al barri. Ho trobareu tot a la pàgina web i a les nostres xarxes socials.

Igualment podeu contactar amb nosaltres al telèfon de sempre 934 508 917 (de dl. a dv. 10 a 14h), per correu electrònic a info@ccsagradafamilia.net o a través de les nostres xarxes socials: facebooktwitter o instagram.

 

Comparteix aquesta notícia:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail