Tallers

INTENSIUS D'ESTIU 2021

INSCRIPCIONS

Les INSCRIPCIONS s’obren a partir del dilluns 14 de juny a les 9.00 h. Per fer-la tens dues opcions:

  • Fer la inscripció a través de la pàgina web. A continuació t’acompanyem a fer la inscripció en línia:
    1. Clica la botó “Inscripcions en línia” que hi ha aquí a sota. I obre la teva sessió clicant a les paraules “Log in” a la part superior dreta.
    2. Si és la primera vegada que fas una inscripció en línia, cal que et registris, omplint la fitxa. El teu usuari serà el teu mail i la contrasenya, la que escullis.
    3. Si ja estàs registrada però has oblidat la contrasenya, pots clicar a Has oblidat la contrasenya? i en rebràs una de nova al teu correu electrònic.
    4. Un cop iniciada la teva sessió, pots buscar el teu taller pel nom, pel dia de la setmana, o bé per categoria. Un cop l’hagis trobat, clica al botó “Inscriu-te”.
  • Només en cas de no disposar de mitjans telemàtics o d’haver de presentar documentació, podeu venir presencialment a les oficines del Centre Cívic Sagrada Família (C/Provença, 480) de dilluns a divendres de 9 a 21 h, els dissabtes de 10 a 14h i de 16 a 20 h, i els diumenges d’11 a 14 h.

Cal presentar un document d’identitat per formalitzar la inscripció.
El pagament de la matrícula es poden fer mitjançant la targeta o ingrés bancari (a retornar al centre en un termini màxim de dos dies).

ENQUESTA  SOBRE LES TEVES PREFERÈNCIES DE CARA ALS TALLERS

Ara que ja hem pogut reprendre pràcticament tota l’activitat presencial, tenim la mirada posada als trimestres que vindran.
I ens agradaria saber les teves preferències pel que fa als tallers culturals que oferim des del Centre Cívic.

Pots participar omplint una petita enquesta que hem preparat. I la pots fer en un minut!