Tallers

TALLERS d’ESTIU 2019

Les inscripcions per a tots els tallers (inclosos els Tallers en família) seran a partir del a partir del dimarts 11 de juny a través de la nostra pàgina web, o bé presencialment a les nostra oficina al Centre Cívic Sagrada Família (C/Provença, 480) de dilluns a divendres, de 9 a 15.30 h i de 16.30 a 21 h, dissabtes de 10 a 14 h i de 16 a 20 h i diumenges de 10 a 14 h.
Cal presentar el DNI per formalitzar la inscripció.
El pagament de la matrícula es pot fer mitjançant targeta o ingrés bancari (a retornar al Centre en un termini màxim de dos dies).

Aquí podeu consultar la normativa dels tallers.


RENOVACIONS ESTIU 2019

Les persones que en aquests moments estigueu cursant un taller al Centre Cívic, teniu la possibilitat de renovar la vostra inscripció en el mateix grup i horari per al proper trimestre de primavera.

Les RENOVACIONS seran del 3 al 9 de juny. Per fer la renovació podeu:

  • Venir a les oficines del C/Provença 480 dins l’horari del centre
  • Fer la vostra renovació a través de la nostra pàgina web. A continuació us acompanyem a fer la renovació on line:
    1. Clica la botó “Inscripcions on line” i obre la teva sessió.
    2. Si és la primera vegada que fas una inscripció on line, cal que et registris, omplint la fitxa. El teu usuari serà el teu mail i la contrasenya, la que escullis.
    3. Si ja estàs registrada però has oblidat la contrasenya, pots clicar a Has oblidat la contrasenya? i en rebràs una de nova.
    4. Un cop iniciada la sessió, trobaràs l’opció Preinscripcions a la part superior dreta de la pantalla i podràs renovar pel teu taller.