Tallers

TALLERS PRIMAVERA 2021

Inscripcions Primavera´21

Per a les persones que us inscriviu de nou, les inscripcions per al trimestre de primavera seran a partir del dilluns 22 de març a les 9 h. Per fer la inscripció teniu dues opcions:

 • Fer la inscripció a través de la pàgina web. A continuació t’acompanyem a fer la inscripció en línia:
  1. Clica la botó “Inscripcions en línia” i obre la teva sessió clicant a les paraules “Log in” a la part superior dreta.
  2. Si és la primera vegada que fas una inscripció en línia, cal que et registris, omplint la fitxa. El teu usuari serà el teu mail i la contrasenya, la que escullis.
  3. Si ja estàs registrada però has oblidat la contrasenya, pots clicar a Has oblidat la contrasenya? i en rebràs una de nova al teu correu electrònic.
  4. Un cop iniciada la teva sessió, pots buscar el teu taller pel nom, pel dia de la setmana, o bé per categoria. Un cop l’hagis trobat, clica al botó “Inscriu-te”.
 • Només en cas de no disposar de mitjans telemàtics o d’haver de presentar documentació, podeu venir presencialment a les oficines del Centre Cívic Sagrada Família (C/Provença, 480) de dilluns a divendres de 9 a 21 h, els dissabtes de 10 a 14h i de 16 a 20 h, i els diumenges d’11 a 14 h.
  Cal presentar un document d’identitat per formalitzar la inscripció.
  El pagament de la matrícula es poden fer mitjançant la targeta o ingrés bancari (a retornar al centre en un termini màxim de dos dies).

Avís!
Degut a la nova resolució del PROCICAT, la programació de tallers passa a impartir-se exclusivament en format virtual.
Tant bon punt sigui possible tornar a la presencialitat, ens posarem en contacte amb vosaltres.