Tallers

TALLERS HIVERN 2021

INSCRIPCIONS HIVERN´21

A partir del dilluns 4 de gener a les 9 h obrirem les inscripcions per al trimestre d’Hivern 2021.

Les inscripcions poden formalitzar-se en línia a través de la pàgina web, i si no disposeu de mitjans telemàtics o heu de presentar documentació, podeu venir a les oficines del Centre Cívic Sagrada Família (C/Provença, 480) de dilluns a divendres, de 9 a 21 h, dissabtes de 10 a 14 h i de 16 a 20 h i diumenges d’11 h a 14 h.
Cal presentar el DNI per formalitzar la inscripció.
Les inscripcions i el pagament de la matrícula es poden fer mitjançant targeta o ingrés bancari (a retornar al Centre en un termini màxim de dos dies).

Podeu consultar la programació de Tallers prevista pel trimestre d’Hivern 2021 clicant al botó o bé consultar el fulletó en pdf clicant aquí.

NOTA:
En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) el centre podrà adaptar aquesta activitat perquè es pugui realitzar en format virtual, i es reserva el dret a canviar el professorat, el calendari de les sessions i l’horari. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès.