Tallers d’Hivern’21

Hospital de joguines
27 de novembre de 2020
Mostra de jocs i joguines
2 de desembre de 2020

Tallers d’Hivern’21

Estem molt contentes de presentar-vos la programació de Tallers prevista per aquest hivern’21!

També podeu consultar el fulletó en pdf clicant aquí.

Renovacions
Les persones que heu estat cursat un taller durant l’anterior trimestre de tardor’20, podeu renovar la vostra inscripció al mateix taller a partir del dilluns 14 de desembre a les nou del matí. Les renovacions poden formalitzar-se en línia a través de la pàgina web, i si no disposeu de mitjans telemàtics o heu de presentar documentació, podeu venir a les oficines del Centre.

Inscripcions
Les persones que us voleu apuntar als tallers del Centre Cívic, ho podeu fer a partir del dilluns 4 de gener a les nou del matí.

Les inscripcions poden formalitzar-se en línia a través de la pàgina web, i si no disposeu de mitjans telemàtics o heu de presentar documentació, podeu venir a les oficines del Centre Cívic Sagrada Família (C/Provença, 480) de dilluns a divendres, de 9 a 21 h, dissabtes de 10 a 14 h i de 16 a 20 h i diumenges d’11 h a 14 h.

També us volem informar que, en cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) el centre podrà adaptar aquesta activitat perquè es pugui realitzar en format virtual, i es reserva el dret a canviar el professorat, el calendari de les sessions i l’horari. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès.

Us agraïm un cop més la vostra confiança en aquests moments tants delicats.

Comparteix aquesta notícia:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail