Seguim actius en línia

Continuem en funcionament, però amb restriccions
20 d'octubre de 2020
Seguim acompanyant-vos, en línia
30 d'octubre de 2020

Seguim actius en línia

Noves restriccions fins a nou avís

En compliment del conjunt de mesures anunciades pel Govern municipal davant de la situació generada per la covid-19, que s’han pres de manera coordinada amb el govern de l’Estat i amb la Generalitat de Catalunya, la programació cultural presencial als centres cívics quedarà suspesa a partir de divendres 30 d’octubre i es mantindrà l’activitat cultural per mitjans telemàtics. En aquests equipaments només s’hi desenvoluparan les activitats previstes en la Resolució: els programes i activitats d’intervenció socioeducativa i els programes de suport juvenil, així com aquelles altres activitats d’intervenció social i personals, com menjadors de caràcter social.

Com ja esteu al cas, es mantenen les activitats formatives i tallers des de casa. Som al vostre costat! L’activitat cultural (arts escèniques, música, projeccions  audiovisuals i exposicions) que oferíem els centres de proximitat, malauradament, s’ha d’interrompre esperant temps més favorables per a tothom.

Les propostes dels Centres Cívics de Barcelona no paren! Ens trobareu, com sempre, a les xarxes socials i també als webs dels cinquanta-dos equipaments de la xarxa.

Per a més informació, podeu consultar la notícia publicada per l’Ajuntament de Barcelona i en l’aspecte sanitari, l’espai de preguntes i respostes de l’Agència de Salut Pública del Consorci Sanitari de Barcelona.

Comparteix aquesta notícia:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail