Propostes i abraçades

Mind the gap
13 de juliol de 2020
La “nova” programació de tardor al centre cívic
31 de juliol de 2020

Propostes i abraçades

Sembla que vivim un altre moment d’incertesa i no sabem encara quines seran les mesures de protecció que ens caldrà seguir per cuidar-nos entre totes. Des del Centre Cívic, i sense abaixar la guàrdia, us compartim algunes propostes i abraçades per sentir-nos més a prop.

Des del servei de programació cultural, us recomanem l’exposició ‘Women, un segle de canvi’, una mostra de fotografies del National Geographic que podeu veure al Reial Cercle Artístic de Barcelona fins a l’11 d’octubre. M’interessa!

Aquests dies hem estat realitzant les recuperacions dels tallers que van quedar suspesos per l’arribada del coronavirus. Us compartim un vídeo del grup de cordes i de guitarra avançat tocant la peça de Mishima “Cert, clar i breu”. Ho vull veure!

Al barri de la Sagrada Família s’estan movent tres nous projectes relacionats amb l’economia circular i la solidaritat entre el veïnat. Es tracta d’un projecte d’intercanvi de roba infantil al barri, un altre de recollida de productes d’higiene personal, i un altre d’intercanvi de material i mobiliari de cures. Hi vull participar!

Comparteix aquesta notícia:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail