Primavera, primavera….!

8M: L’ecofeminisme és la resposta
25 de febrer de 2020
Consell de Barri: Propostes per millorar la vida del veïnat de la Sagrada Família
9 de març de 2020

Primavera, primavera….!

Tenim la primavera a tocar! I amb ella, la nova programació del Centre Cívic Sagrada Família!

Com cada any, la primavera ens convida al moviment amb l’Apropa’t a la dansa: projectes de videodansa, espectacles de dansa performativa, la possibilitat de participar en un taller a càrrec de la ballarina i coreògrafa Lipi Hernández, i sobretot, moltes i moltes ganes de ballar!

I sense perdre el ritme, dins el cicle Ara toca… la primavera indie es converteix en un carrusel eclèctic de la mà de Le Nais amb les seves harmonies vocals distorsionades, l’inabastable univers estètic del dream-pop de Cor Blanc i el directe enèrgic i vitalista de Kids from Mars.

Si fins ara encara se t’aguanta el tupè, agafa’t perquè arriben Under the pelucas! Amb el seu espectacle delirant ens faran riure i ens posaran els pèls de punta: sorpreses assegurades!

Però… t’ha passat alguna vegada que sents que necessites més espai? Que t’han quedat petits els sostens? Et vius com a dona i no et veus representada enlloc? Tens ganes de sortir al carrer i cridar? Doncs potser no ho saps, però estàs a punt de formar part del Comando Señoras, una proposta d’activisme escènic de l’Alicia Reyero. En parlarem amb ella a les Reflexions d’1 hora.

Com? Que on són els Tallers? Sí, sí, també ho tenim tot a punt… Vols viatjar amb el paladar per La cuina de Marco Polo? Desembarcar al món de Tot coques? Descobrir la Tècnica Alexander? o aconseguir organitzar dormitoris d’infants i nadons? Viure sense plàstics? … Les inscripcions estaran obertes a partir del 23 de març a les nou del matí, des de casa teva o a les nostres oficines.

Vine, vine… si cliques aquí podràs descarregar-te tot el programa sencer!

 

Comparteix aquesta notícia:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail