Poesia, llibres, concerts i molt més

Curtmetratge “Out”
8 de juny de 2020
Obrim portes!
16 de juny de 2020

Poesia, llibres, concerts i molt més

Els espais culturals de la ciutat tornen a obrir-se a la vida artística que no ha deixat de bategar durant totes aquestes setmanes.

Com per exemple el Barcelona Poesia, que ha anunciat les noves dates de programació després de que hagués de ser anul.lada el mes de maig. Nosaltres us hem preparat un article fent un repàs de les activitats que hem anat programant entorn d’aquesta cita tant especial. El vull llegir!

I per fi ja obren la Biblioteca Sagrada Família! Ara bé, hi ha algunes coses que hem de tenir en compte abans d’anar-hi, aquí podeu llegir les seves recomanacions i nous horaris. Tenim moltes ganes de retrobar-vos i tornar a veure les companyes de la biblioteca.

Des de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària ens van oferir la possibilitat d’explicar com aterrem la incorporació de la perspectiva de gènere al centre cívic dins el marc d’una formació entorn el programa de sensibilització i prevenció de les violències masclistes. Us ho expliquem en aquest article.

Des de l’apartat de Tallers ens arribar un concert que la professora Lucía Barea va fer el passat 17 de maig en directe per a les famílies. El vull veure!

I des del Casal infantil ens arriba la notícia del que sembla un canvi de tendències en el món de la ficció cinematogràfica per infants. M’interessa!

Moltes gràcies i esperem trobar-nos ben aviat!

Comparteix aquesta notícia:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail