Petits moviments

I com cada dilluns…
29 de juny de 2020
Xarxa de suport i d’intercanvis al barri
10 de juliol de 2020

Petits moviments

Aquesta setmana estem enfeinades preparant la programació de cara a la tardor. Anem fent petits moviments per a tornar-nos a trobar! I com cada dilluns, us oferim un ventall de propostes que esperem que siguin del vostre gust.

Des de la programació cultural, us recomanem el festival  La GRAN pantalla, el Festival Internacional de Cinema de les Persones Grans de Barcelona, que podreu veure on line del 7 al 17 de juliol des de la plataforma Filmin i la pròpia web del Festival. M’interessa!

Tant si som joves, com si som grans, el nostre cos constitueix una de les categories identitàries amb més pes dins de la nostra societat. Des del nostre blog de gènere hem volgut reflexionar entorn d’aquest tema i donar a conèixer algunes alternatives i propostes que ens semblen interessants. Ho vull llegir!

I dins de les propostes de Tallers i emmarcada en les accions del Pla Comunitari, us volem fer arribar la Guia d’envelliment actiu que han fet possible la Cooperativa COS i la Fundació Claror. Ho vull veure!

Comparteix aquesta notícia:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail