Parlem de la primera infància

Inscripcions al Casal infantil
19 de desembre de 2018

Parlem de la primera infància

Aquest hivern repetim amb el cicle de xerrades dedicat a la primera infància. Parlarem dels límits, de com apoderar les nostres criatures i com acompanyar-lo en la descoberta de la sexualitat.
Un cicle per ajudar-nos a entendre millor com es desenvolupen els nostres infants, adquirir nous recursos com a mares i pares, i facilitar-nos la criança.


Límits. Com, quan, quants
Dimarts 29 de gener a les 17.30 h
A càrrec de Míriam Tirado
Conferència

Posar límits sovint ens genera un conflicte: ens equivoquem, potser? Quan hem de començar a posar límits? Els entendrà? I si s’enfada? Com podem posar límits d’una manera respectuosa? Quins són els conflictes que els límits ens provoquen, als pares? Quina diferència hi ha entre límits i normes? Quines normes posem a casa? I si se salta les normes?

Cal inscripció prèvia a partir del 16 de gener al Punt d’Informació del Centre, trucant al 93 450 89 17 o bé mitjançant la nostra pàgina weba través d’aquest enllaç.

Apoderem les famílies
Dimarts 26 de febrer a les 17.30 h
A càrrec de Laura Prats
Conferència

Què significa apoderar-se? Quin valor atorguem als nens i nenes com a societat? Parlem de com podem ajudar els infants a mantenir o recuperar el poder propi, l’autoestima i la seguretat en ells mateixos, i què cal fer com a adults per acompanyar-los en aquest procés.

Cal inscripció prèvia a partir del 13 de febrer al Punt d’Informació del Centre, trucant al 93 450 89 17 o bé mitjançant la nostra pàgina weba través d’aquest enllaç.

Com podem acompanyar la sexualitat durant la infància
Dimarts 19 de març a les 10.15 h
A càrrec de Lupe García
Conferència

Som subjectes sexuats des que naixem fins que morim. En la nostra societat aparentment la sexualitat ja no és cap tabú. Però, tot i això, què passa quan una criatura fa una pregunta directa sobre algun tema sexual? Com ens sentim? Què hi responem? Fins a on disposem de la informació adequada per contestar la pregunta segons la seva edat?

Cal inscripció prèvia a partir del 27 de febrer al Punt d’Informació del Centre, trucant al 93 450 89 17 o bé mitjançant la nostra pàgina weba través d’aquest enllaç.

Comparteix aquesta notícia:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail