Parlem de la primera infància

Inscripcions al Casal infantil
19 de desembre de 2018
Buscant la inspiració…
24 de gener de 2019

Parlem de la primera infància

Aquest hivern repetim amb el cicle de xerrades dedicat a la primera infància. Parlarem dels límits, de com apoderar les nostres criatures i com acompanyar-lo en la descoberta de la sexualitat.
Un cicle per ajudar-nos a entendre millor com es desenvolupen els nostres infants, adquirir nous recursos com a mares i pares, i facilitar-nos la criança.


Límits. Com, quan, quants – PLACES EXHAURIDES
Dimarts 29 de gener a les 17.30 h
A càrrec de Míriam Tirado
Conferència

Posar límits sovint ens genera un conflicte: ens equivoquem, potser? Quan hem de començar a posar límits? Els entendrà? I si s’enfada? Com podem posar límits d’una manera respectuosa? Quins són els conflictes que els límits ens provoquen, als pares? Quina diferència hi ha entre límits i normes? Quines normes posem a casa? I si se salta les normes?

Cal inscripció prèvia a partir del 16 de gener al Punt d’Informació del Centre, trucant al 93 450 89 17 o bé mitjançant la nostra pàgina weba través d’aquest enllaç.

Apoderem les famílies
Dimarts 26 de febrer a les 17.30 h
A càrrec de Laura Prats
Conferència

Què significa apoderar-se? Quin valor atorguem als nens i nenes com a societat? Parlem de com podem ajudar els infants a mantenir o recuperar el poder propi, l’autoestima i la seguretat en ells mateixos, i què cal fer com a adults per acompanyar-los en aquest procés.

Cal inscripció prèvia a partir del 13 de febrer al Punt d’Informació del Centre, trucant al 93 450 89 17 o bé mitjançant la nostra pàgina weba través d’aquest enllaç.

Com podem acompanyar la sexualitat durant la infància
Dimarts 19 de març a les 10.15 h
A càrrec de Lupe García
Conferència

Som subjectes sexuats des que naixem fins que morim. En la nostra societat aparentment la sexualitat ja no és cap tabú. Però, tot i això, què passa quan una criatura fa una pregunta directa sobre algun tema sexual? Com ens sentim? Què hi responem? Fins a on disposem de la informació adequada per contestar la pregunta segons la seva edat?

Cal inscripció prèvia a partir del 27 de febrer al Punt d’Informació del Centre, trucant al 93 450 89 17 o bé mitjançant la nostra pàgina weba través d’aquest enllaç.

Comparteix aquesta notícia:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail