Parlem de la petita infància

Floretes? No, gràcies!
4 d'octubre de 2018
Preparant la Nit d’Ànimes
11 d'octubre de 2018

Parlem de la petita infància

Aquest trimestre de tardor, hem preparat un cicle de xerrades dedicat a la primera infància. Parlarem dels temes estrella de la criança de la mà de Carlos Gonzàlez, Maria Jesús Comellas i Joan Turu.
Una mirada diferent per ajudar-nos a entendre millor com es desenvolupen els nostres infants, adquirir nous recursos com a mares i pares, i facilitar-nos la criança.


Mites sobre el son i l’alimentació i les necessitats afectives
Dimarts 30 d’octubre a les 17.30 h
Activitat gratuïta
A càrrec de Carlos González
Conferència

Hi ha una sèrie de mites molt estesos que dificulten la tasca de cuidar els nostres fills i filles. En són alguns exemples: els infants han de dormir sols, ploren per prendre’ns el pèl, els malcriem si els agafem en braços, cal obligar-los a menjar verdura, els càstigs milloren la conducta, etc. Guiats pel pediatre, compartirem tots els dubtes i mites que apareixen en la criança dels nostres fills.

Hi ha la possibilitat de tenir un espai adaptat per als infants. A partir del 26 d’octubre, cal avisar el Punt d’Informació del Centre o bé trucar al 93 450 89 17. Els infants han d’estar sota la supervisió dels seus familiars o acompanyants.

A partir de les 16.30h repartirem els números – Es donarà un número per persona – Aforament 50 persones

Què volen i què necessiten. Educar des de les primeres edats
Dimarts 27 de novembre a les 17.30 h
Activitat gratuïta
A càrrec de M. Jesús Comellas
Conferència

Les criatures aprenen de les respostes que els donem les persones adultes. Lògicament, les nostres respostes, malgrat que en algun moment són irreflexives o impulsives, tenen un efecte d’aprenentatge.
Per això és important tenir clar el que les criatures fan i han de fer per poder créixer i quin és el lloc que tenim per afavorir el seu creixement i desenvolupament.

Hi ha la possibilitat de tenir un espai adaptat per als infants. A partir del 23 de novembre, cal avisar el Punt d’Informació del Centre o bé trucar al 93 450 89 17. Els infants han d’estar sota la supervisió dels seus familiars o acompanyants.

A partir de les 16.30h repartirem els números – Es donarà un número per persona – Aforament 50 persones


Creativitat i educació
Dimecres 12 de desembre a les 17.30 h
Activitat gratuïta
A càrrec de Joan Turu
Conferència

Ens hem acostumat a obeir, a consumir respostes en comptes de generar-les, i de mica en mica, sense adonar-nos-en, ens hem desconnectat del nostre potencial creatiu. Però si realment volem esdevenir persones lliures, haurem de connectar de nou amb aquesta creativitat, amb aquesta actitud davant de la vida, atès que serà un element indispensable per crear el nostre camí de manera única i original.

Hi ha la possibilitat de tenir un espai adaptat per als infants. A partir del 10 de desembre, cal avisar el Punt d’Informació del Centre o bé trucar al 93 450 89 17. Els infants han d’estar sota la supervisió dels seus familiars o acompanyants.

A partir de les 16.30h repartirem els números – Es donarà un número per persona – Aforament 50 persones


 

Comparteix aquesta notícia:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail