Parlem de la petita infància?

Festa Major del barri!
3 d'abril de 2019
És Festa Major al barri!
10 d'abril de 2019

Parlem de la petita infància?

Aquesta primavera hem preparat noves xerrades dedicades a la primera infància. Parlarem d’alimentació, de la relació entre germans i germanes, i com cuidar l’autoestima dels nostres infants.

Alimentació en l’etapa infantil
Dimecres 30 d’abril a les 17.30 h
A càrrec de Patricia Nevot

És complicat saber quins aliments s’han d’oferir als més petits. Si necessites millorar l’alimentació dels infants de casa, sense oblidar la dels altres membres de la família, no ho dubtis i vine a aquesta conferència.
Hi ha la possibilitat de tenir un espai adaptat per als infants.
Cal inscripció prèvia a partir del 17 d’abril al Punt d’Informació del Centre, trucant al 93 450 89 17 o bé on line clicant aquí.

Estimar-se com germans
Dimarts 28 de maig a les 17.30 h
A càrrec d’Arae, viure és aprendre

Quan una criatura passa a ser “germana de…” es posen en marxa una sèrie de sentiments i conductes que condicionaran la seva afectivitat i la identitat dins i fora de la família. Els progenitors hi tenim un paper fonamental, per això parlarem de la gelosia, de conflictes i de com els podem acompanyar.
Hi ha la possibilitat de tenir un espai adaptat per als infants.
Cal inscripció prèvia a partir del 15 de maig al Punt d’Informació del Centre, trucant al 93 450 89 17 o bé on line clicant aquí.

Autoestima
Dimarts 11 de juny a les 10.00 h
A càrrec d’Arae, viure és aprendre

Una autoestima sana ajuda a prevenir molts trastorns a la infància. És necessari que els pares i mares sapiguem allò que enforteix i afebleix l’autoestima dels infants, així els ajudarem a ser conscients de les seves pròpies limitacions, a estimar-se i a gaudir d’una vida emocional rica.
Hi ha la possibilitat de tenir un espai adaptat per als infants.
Cal inscripció prèvia a partir del 29 de maig al Punt d’Informació del Centre, trucant al 93 450 89 17 o bé on line clicant aquí.

Comparteix aquesta notícia:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail