Obrim portes!

Poesia, llibres, concerts i molt més
8 de juny de 2020
Els beneficis del porteig que no coneixies
16 de juny de 2020

Obrim portes!

Per fi ha arribat el moment que estàvem esperant per poder tornar a trobar-nos! I és que a partir del dia 15 obrim les portes del Centre Cívic. Hem estat treballant per adequar l’espai a la normativa de seguretat, i dir-vos que de moment us podrem atendre presencialment o per telèfon i mail. El nostre horari ha canviat, i ara ens trobareu de dilluns a divendres de 10h a 14h i de 16h a 20h.
Hem traslladat la nova programació a la tardor. Per la salut de tothom, els tallers tindran una capacitat més reduïda, però esperem que us resultin igualment interessants.
Pel que fa als tallers que van quedar aturats el mes de març, hem consensuat amb l’equip de talleristes la millor manera per fer-ne el tancament, i aviat ens posarem en contacte amb vosaltres personalment per informar-vos-en.

Ens alegrem molt d’obrir portes! I no som els únics! Si vols saber què més es cou als altres centres cívics de la ciutat, trobaràs tota la informació a la web de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona.

I continuant amb les propostes que us oferim cada setmana, dir-vos que des de la programació cultural, reflexionem sobre les noves normalitats i ens referim als documental “Las que faltaban”, una reflexió col.lectiva sobre el que representa ser dona dins l’àmbit cultural. El vull veure!

També hem publicat un nou article al nostre blog igualtatigenere.com sobre la saviesa ancestral que ens porta la filosofia de l’ubuntu, una manera d’entendre el món i construir-nos en comunitat. Una font d’inspiració per repensar-nos des d’una altra perspectiva. M’interessa!

Ja tenim dates per la Festa Major del barri que va quedar cancel·lada a la primavera. Enguany la celebrarem a l’octubre!

Des de l’espai De 0 a 3 Infants en família, ens arriba un article sobre els beneficis del porteig de nadons, els que ja coneixies i els que potser no. El vull llegir!

Moltes gràcies i fins aviat!

Comparteix aquesta notícia:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail