Mind the gap

Xarxa de suport i d’intercanvis al barri
10 de juliol de 2020
Propostes i abraçades
20 de juliol de 2020

Mind the gap

Mind the gap, o sigui, tenir present el biaix. Hem escollit aquesta imatge per explicar-vos que el passat 7 de juliol vam participar en una jornada per debatre com incorporar la perspectiva de gènere als equipaments municipals. Des del departament de Transversalitat de l’Ajuntament s’ha posat en marxa un grup de treball per elaborar recomanacions concretes en aquest sentit. T’expliquem aquí com va anar la jornada.

I seguint amb la perspectiva de gènere i lligat al barri, des de l’associació Hèlia ens proposen un taller molt interessant i necessari Islamofòbia de gènere, a càrrec de Míriam Hatibi el proper dijous 16 de juliol de 18h a 19h en directe des del seu Instagram. Posteriorment el publicaran a xarxes socials. M’interessa!

I des del servei de programació cultural, tenim molt bones notícies perquè reprendrem les activitats a la tardor juntament amb aquelles que van quedar suspeses i que havíem programat per la primavera i l’estiu. Sempre seguint les normatives i sense perdre l’emoció, us avancem un parell d’actuacions que ja tenim confirmades. En vull saber més!

Des de Tallers us presentem el vídeo que han creat els i les alumnes del taller Grup Instrumental dirigit per la Marta Vigo. Voleu sentir com sona ‘Vois surt ton chemin’ de la banda sonora de Les Choristes. Sí, vull!

Comparteix aquesta notícia:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail