De mica en mica, s’omple el carrer

Confinament ecològic
4 de maig de 2020
Competències per la vida en el lleure educatiu
10 de maig de 2020

De mica en mica, s’omple el carrer

Sembla que mica en mica, torna la vida al carrer. Des del Centre Cívic seguim des de casa una setmana més per acostar-vos algunes propostes culturals.

Des de l’apartat de Tallers, el nostre professor de pintura, en Sergio Moreno, ens mostra una sèrie de dibuixos que ha creat inspirant-se en el confinament a la ciutat. I la professora Romina Kreiger, ens envia un nou vídeo d’òpera per a youtubers: aquesta vegada parlant-nos d'”El barber de Sevilla”. No m’ho perdo!

Des de cultural us animem a participar al concurs literari de temàtica LGBTI «Imagina un amor», que convoca l’Associació d’Escriptors i Escriptores en Llengua Catalana (AELC). Aquest premi es convoca en el marc del QLit, Festival de Literatura Queer, i té com a objectiu promoure la creació literària entre el jovent i el seu entorn al voltant de la temàtica LGBTI. M’interessa!

Des de la Comissió de Cures de Coopoblet del barri de la Sagrada Família amb la qual treballem des del Centre Cívic, ens arriba una reflexió sobre el tema de les cures que en aquests moments es fa més evident que mai. El vull llegir!

I el Casal infantil, no para! Des de que ha començat el confinament i tenen instagram, l’equip del casal ofereix propostes i reptes pels infants i articles i materials audiovisuals pels familiars. Aquesta setmana comencem amb un article d’en Carlos González “Confinament ecològic“, on apunta unes pinzellades sobre els canvis que estem vivint com a societat. A més a més, dins dels apartats “De 0 a 3 Infants a casa” i el “Casal Infantil a casa” hi trobareu un munt de propostes per fer experiments, un coet volador, una ampolla màgica, transvasaments d’arròs, embarbussaments… en fi, que no hi ha temps per avorrir-se!

Us desitgem força salut i molts ànims!

Comparteix aquesta notícia:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail