Les més menudes de la casa

Infants en família i el Casal Infantil
1 d'agost de 2019
Cauen les fulles, s’aixeca el teló
7 d'octubre de 2019

Les més menudes de la casa

Ens agrada compartir la vida amb les persones més menudes de la casa!
Ens ensenyen moltes més coses de les que mai els podrem ensenyar nosaltres: com viure al present o trobar l’alegria a cada nova descoberta.
I també sabem que no sempre és fàcil acompanyar-los en aquest caminar. És per això que continuem amb les xerrades dedicades a la petita infància i també us proposem tres espectacles per gaudir en companyia.

  • PARLEM DE LA PETITA INFÀNCIA

Per facilitar la conciliació, hi ha la possibilitat de tenir un espai adaptat per als infants amb la supervisió dels seus familiars o acompanyants.

Autonomia i responsabilitat
Dimarts 29 d’octubre a les 17.30 h
A càrrec d’Arae, viure és aprendre
L’autonomia és l’impuls per sortir al món tot sabent que podem tenir un cert control de les nostres accions i fer-nos responsables del que fem. Sovint intentem potenciar l’autonomia dels nostres infants, però coneixem bé quines són les necessitats afectives de cada edat? Com poder donar-los ales sense que perdin les arrels?
*Cal inscripció prèvia a partir del 22 d’octubre al Punt d’Informació del Centre, trucant al 93 450 89 17 o mitjançant aquest enllaç.

Pantalles, infants i noves tecnologies
Dimarts 26 de novembre a les 17.30 h
A càrrec de Pas d’Infant
Com, quan i per què? Quins aspectes del món de l’infant s’estan transformant amb la tecnologia i com això influencia el seu desenvolupament? Quantes hores poden estar davant de la pantalla? Per entretenir-se o per aprendre? Quin impacte poden tenir les imatges que veuen? I la informació que reben? Com resolen la gestió d’emocions? Com les noves tecnologies afecten les seves relacions i la manera de percebre el món.
*Cal inscripció prèvia a partir del 19 de novembre al Punt d’Informació del Centre, trucant al 93 450 89 17 o mitjançant aquest enllaç.

  • PER A INFANTS DE 0 A 3 ANYS I FAMÍLIES

Bababà
Divendres 11 d’octubre a les 11.00 h
Preu: 3,00 €
A càrrec de la Cia. Com Sona?
Per a infants de 0 a 3 anys acompanyats d’una persona adulta
Música
Una experiència singular i de màxima proximitat a través d’un concert pensat per a la primera infància. Bababà, un món tranquil. La llum, el color, el so i el silenci ens acompanyaran en aquesta estona breu de música amb Oriol Aguilar al contrabaix, la guitarra i la flauta travessera, i l’Elena Pereta tocant l’ukelele.
*Cal inscripció prèvia a partir del 2 d’octubre al Punt d’Informació del Centre, trucant al 93 450 89 17 o mitjançant aquest enllaç.

En Patufet
Divendres 8 de novembre a les 11.00 h
Preu: 3,00 €
A càrrec de La Petita Brownie
Per a infants de 0 a 3 anys acompanyats d’una persona adulta
Titelles
Dins d’una botigueta de queviures, reviurem les aventures d’en Patufet. Coneixerem la mare, el botiguer, el bou despistat i un núvol que “es plou a sobre”. Tot amanit amb una escenografia plena de sorpreses i cançons!
*Cal inscripció prèvia a partir del 30 d’octubre al Punt d’Informació del Centre, trucant al 93 450 89 17 o mitjançant aquest enllaç.

Shhh! 3 contes de Chris Haughton
Dimarts 3 desembre a les 17.30 h
Preu: 3,00 €
A càrrec de Martha Escudero
Per a infants d’1 a 3 anys acompanyats d’una persona adulta
Contes
Tres caçadors maldestres en sortiran malparats. Una petita ossa que no vol anar a dormir. Un gos simpàtic que vol ser bo. Tres contes, tres colors i molt de joc.
*Cal inscripció prèvia a partir del 20 de novembre al Punt d’Informació del Centre, trucant al 93 450 89 17 o mitjançant aquest enllaç.

Comparteix aquesta notícia:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail