La “nova” programació de tardor al centre cívic

Propostes i abraçades
20 de juliol de 2020
Renovacions i inscripcions per a infants i famílies
31 de juliol de 2020

La “nova” programació de tardor al centre cívic

Dins aquesta “nova” normalitat, ens fa molta il·lusió presentar-vos la “nova” programació de tallers i d’activitats culturals per aquesta tardor!
I diem “nova” perquè som a punt d’estrenar-la, i també perquè aquesta vegada l’hem hagut de fer una mica diferent per garantir totes les mesures higièniques. Si li voleu donar un cop d’ull, només cal que cliqueu aquí.
Esperem que us agradi!

La programació de tallers, la trobareu tota clicant aquí. I si ja heu clitxat algun taller, atenció a les dates d’inscripcions:
Per primera vegada farem preinscripcions per a les persones que van cursar un taller a l’hivern durant al setmana del 31 d’agost al 6 de setembre a través de la nostra pàgina web, i si no us és possible fer-la on line, o ens heu d’entregar documentació, podeu venir al centre cívic.

I les inscripcions per la resta de persones, seran a partir del 7 de setembre a través de la nostra pàgina web sempre que sigui possible. I si no ho és perquè no disposeu de mitjans o bé ens heu d’entregar documentació, podeu venir al centre cívic.

I només ens queda desitjar-vos un bon estiu i ens retrobem al setembre!

Comparteix aquesta notícia:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail