Jugo, jugues… juguem?

Guia d’ús no sexista del llenguatge
4 de desembre de 2018
Inscripcions al Casal infantil
19 de desembre de 2018

Jugo, jugues… juguem?

Del 17 de desembre al 4 de gener, els casals infantils del Districte de l’Eixample s’omplen de jocs i joguines perquè les famílies amb infants de 0 a 12 anys disposin d’un espai on poder compartir una estona de joc. Una oportunitat perquè pares, mares i criatures descobreixin plegats les últimes novetats lúdiques i educatives del mercat, així com els jocs més clàssics.

Els espais lúdics i d’activitats estaran distribuïts per grups d’edat atenent a les necessitats dels infants i les seves famílies i a la tipologia dels jocs: psicomotricitat, construcció, jocs de taula, espai multimèdia… També es podrà participar en activitats complementàries com espectacles, tallers, projeccions o xerrades.  Trobareu totes les activitats de tots els centres cívics de l’Eixample en aquest programa.

I des del Centre Cívic Sagrada Família, tenim un munt de propostes per a les criatures de 0 a 3 anys i fins als 12. Les trobareu totes en aquest programa (Atenció! Hi ha una errada al programa: el taller de robòtica Beebot és divendres 28 de desembre)

Informació per a tots els casals:
– Aforament limitat
– Preu: 1.10 € per infant i sessió
– Els infants han de venir acompanyats d’una persona adulta
– L’accés a les activitats complementàries programades està inclòs en el tiquet de la mostra
– Totes les activitats tenen places limitades
– Cal reservar plaça en algunes activitats

Comparteix aquesta notícia:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail