De 0 a 3 Infants en família

És un espai adreçat a infants menors de 4 anys i les seves famílies. Un espai de trobada i interrelació en el que les famílies poden compartir l’experiència de la criança en un entorn educatiu i lúdic amb materials especialitzats i suport professional.

Per als infants és un espai de joc i de socialització que els posa en relació amb altres infants en un ambient segur i estimulant on troben joguines i materials adequats al seu moment evolutiu.

Per a les famílies esdevé un lloc de trobada, de relació i d’intercanvi per compartir amb altres famílies les seves inquietuds, en un moment vital especialment intens.


 Informació dels canvis de funcionament

El projecte de 0 a 3 infants en família continua en funcionament a partir del 21 de setembre. 

Degut a les circumstàncies sanitàries en les que ens trobem, a  partir d’aquest trimestre aquest servei hi haurà alguns canvis d’organització i es passarà a fer dos grups estables tancats de 12 famílies cadascun i mitjançant una inscripció. 


Informació de les inscripcions

Les famílies que vulguin inscriure als seus infants al trimestre de tardor 2020, a partir de l’1 de setembre hauran de posar-se en contacte amb el casal infantil preferentment per correu electrònic a cinfantil.sagradafamilia@gmail.com o bé al telèfon 93.4508917 per tal de demanar cita per fer la inscripció presencial, facilitant la següent informació: 

– Nom tutor/a legal
– Telèfon de contacte
– Nom de l’infant
– Edat

Per a les famílies que ja han participat en el trimestre d’hivern’20 les renovacions es realitzaran a partir del 7 de setembre

Per a les famílies no inscrites anteriorment, el període d’inscripcions serà a partir del 14 de setembre fins a exhaurir les places.

Els horaris seran de matins amb una entrada i sortida esglaonada i es concretaran al setembre.

L’organització dels dies i grups d’edat serà la següent:

Dimarts: per a infants de 18 a 36 mesos.
– 6 infants de 10 a 11:45 h
– 6 infants de 10:15 a 12 h 

Dijous:  per a infants de 0 a 18 mesos.
– 6 infants de 10 a 11:45 h
– 6 infants de 10:15 a 12 h

Per tal de poder participar a l’espai totes les famílies hauran d’haver formalitzat la inscripció presencial i haver fet el pagament de la quota trimestral que és de 44,44 €.


Al Casal Infantil apliquem unes mesures de seguretat per garantir una assistència segura:
– És obligatori l’ús de la mascareta a partir dels 6 anys.
– Cal fer ús del gel hidroalcohòlic abans d’entrar al casal.
-Es fa control dels símptomes i de la temperatura corporal abans d’entrar a l’espai.
-Es neteja i desinfecta els materials diàriament i en ocasions, individualment.

Per a més informació: de0a3@ccsagradafamilia.net