De 0 a 3 Infants en família

És un espai adreçat a infants menors de 4 anys i les seves famílies. Un espai de trobada i interrelació en el que les famílies poden compartir l’experiència de la criança en un entorn educatiu i lúdic amb materials especialitzats i suport professional.

Per als infants és un espai de joc i de socialització que els posa en relació amb altres infants en un ambient segur i estimulant on troben joguines i materials adequats al seu moment evolutiu.

Per a les famílies esdevé un lloc de trobada, de relació i d’intercanvi per compartir amb altres famílies les seves inquietuds, en un moment vital especialment intens.

(A) Dimarts de 10.00 h a 12.00 h (infants de 18 a 36 mesos)
(B) Dijous de 10.00 h a 12.00 h (de 0 a 18 mesos)

**Comunicat oficial**

En compliment del conjunt de mesures anunciades pel Govern municipal davant de la situació generada pel COVID-19, que s’han pres de manera coordinada amb el govern de l’Estat i amb la Generalitat, el Centre Cívic Sagrada Família romandrà tancat i totes les seves activitats suspeses des d’avui divendres 13 de març al migdia i fins a nou avís.

També us informem que les renovacions i inscripcions de primavera queden aplaçades fins a nou avís, per tal de poder gestionar-les correctament.

Us mantindrem informats i informades de les novetats a través del web, les xarxes socials i els newsletters.

Preguem que disculpeu les molèsties que es puguin derivar d’aquestes mesures destinades a protegir a les persones més vulnerables i preservar la salut comunitària.

Us agraïm la vostra comprensió.


Per a més informació: de0a3@ccsagradafamilia.net