De 0 a 3 Infants en família

Malgrat les noves restriccions, el servei “De 0 a 3 Infants en família” continua obert ja que es considera una activitat d’intervenció social.

És un espai adreçat a infants menors de 4 anys i les seves famílies. Un espai de trobada i interrelació en el que les famílies poden compartir l’experiència de la criança en un entorn educatiu i lúdic amb materials especialitzats i suport professional.

Per als infants és un espai de joc i de socialització que els posa en relació amb altres infants en un ambient segur i estimulant on troben joguines i materials adequats al seu moment evolutiu.

Per a les famílies esdevé un lloc de trobada, de relació i d’intercanvi per compartir amb altres famílies les seves inquietuds, en un moment vital especialment intens.


 Informació dels canvis de funcionament

El projecte de 0 a 3 infants en família continua en funcionament a partir del 6 d’abril. 

Degut a les circumstàncies sanitàries en les que ens trobem, a  partir d’aquest trimestre aquest servei hi haurà alguns canvis d’organització i es passarà a fer dos grups estables tancats de 12 famílies cadascun i mitjançant una inscripció. 


 

Inscripcions

Per a les noves famílies, les dates són del 22 al 26 de març de 2021.

Per a les famílies no inscrites anteriorment, i que vulguin participar del servei al trimestre de primavera’21, hauran de posar-se en contacte amb el casal infantil, preferentment per correu electrònic a casalinfantil@ccsagradafamilia.net o bé al telèfon 93.450.89.17 per tal de demanar cita per fer la inscripció presencial, facilitant la següent informació: 

– Nom tutor/a legal
– Telèfon de contacte
– Nom de l’infant
– Edat

L’organització dels dies i grups d’edat serà la següent:

Dimarts de 10 h a 12 h: per a infants de 18 a 36 mesos.

Dijous de 10 h a 12 h:  per a infants de 0 a 18 mesos.


Per tal de poder participar a l’espai totes les famílies hauran d’haver formalitzat la inscripció presencial i haver fet el pagament de la quota trimestral que és de 44,44 €.


Al Casal Infantil apliquem unes mesures de seguretat per garantir una assistència segura:
– És obligatori l’ús de la mascareta a partir dels 6 anys.
– Cal fer ús del gel hidroalcohòlic abans d’entrar al casal.
-Es fa control dels símptomes i de la temperatura corporal abans d’entrar a l’espai.
-Es neteja i desinfecta els materials diàriament i en ocasions, individualment.

Per a més informació: casalinfantil@ccsagradafamilia.net