Casal Infantil

És un espai de lleure, adreçat a infants de 4 a 12 anys, on el joc i la joguina esdevenen el mitjà per aprendre, experimentar i compartir en un ambient acollidor.

Els nens i les nenes seran els protagonistes i cada dia podran triar a què, com i amb qui juguen entre un seguit de materials innovadors i seleccionats amb criteris de qualitat i d’adequació per a cada edat.

El joc dels infants estarà acompanyat en tot moment per professionals qualificats que els ajudaran a descobrir i gaudir del joc en un espai segur i pròxim.

Les famílies hi trobareu orientació i assessorament i un espai de participació en diverses propostes compartides amb els vostres infants.

El Casal infantil obre els dilluns, els dimarts, els dijous i els divendres de 16.30 h a 19.30 h.

**Comunicat oficial**

En compliment del conjunt de mesures anunciades pel Govern municipal davant de la situació generada pel COVID-19, que s’han pres de manera coordinada amb el govern de l’Estat i amb la Generalitat, el Centre Cívic Sagrada Família romandrà tancat i totes les seves activitats suspeses des d’avui divendres 13 de març al migdia i fins a nou avís.

També us informem que les renovacions i inscripcions de primavera queden aplaçades fins a nou avís, per tal de poder gestionar-les correctament.

Us mantindrem informats i informades de les novetats a través del web, les xarxes socials i els newsletters.

Preguem que disculpeu les molèsties que es puguin derivar d’aquestes mesures destinades a protegir a les persones més vulnerables i preservar la salut comunitària.

Us agraïm la vostra comprensió.


Cal portar la següent documentació per formalitzar la inscripció:
– Targeta sanitària de l’infant
– Carnet de vacunes
– Llibre de família
– DNI o passaport del tutor/a
– En cas de Necessitats Educatives Especials, cal presentar la documentació acreditativa

Quota trimestral 2020: 25,00 €
Tiquet diari 2020: 3,75 €


Per a més informació: casalinfantil@ccsagradafamilia.net