I plourà i farà sol

Dia Internacional del Joc
25 de maig de 2020
28 de maig: Les confilimpíades
28 de maig de 2020

I plourà i farà sol

“I plourà i farà sol
i dansarem a l’aire
de les noves cançons
que la terra rebrà”

Avui tenim per vosaltres un regal, o més ben dit, cinc petits tresors. Cinc poemes de cinc poetesses catalanes, llegits i il.lustrats per una companya de l’equip, la Cristina Reinoso. Ens fa molta il.lusió compartir amb vosaltres aquest munt de talent femení. Gràcies!

Des del servei de programació cultural, reprenem el cicle de Parlem de la Petita Infància de la mà Vicky Mateu de Pas d’Infant, qui ens explicarà com podem apropar la natura a casa nostra durant aquest dies de confinament. M’interessa!

I des de Tallers us suggerim un parell de receptes per fer uns bons caldos de verdures i de peix, un plat deliciós amb curry i llet d’arròs, i el blog de la nostra professora Isa Màrquez. També us convidem a recollir-vos per poder enfortir-nos gràcies a les meditacions de l’Uxue Otaola, la nostra professora de hatha yoga. Em ve de gust!

I aquest dijous 28 de maig des del Casal Infantil celebrem el Dia Internacional del Joc, i juntament amb tots els Casals Infantils de l’Eixample, us hem preparat una tarda de jocs i propostes virtuals. No us podeu perdre “Les confilimpíades” que us hem preparat! Estem a punt!

Moltes gràcies per estar aquí, cuideu-vos i fins ben aviat!

 

Comparteix aquesta notícia:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail