I llavors va venir Sant Jordi i va matar el covid19

El joc lliure
20 d'abril de 2020
Control d’esfínters
21 d'abril de 2020

I llavors va venir Sant Jordi i va matar el covid19

Aquesta nova setmana a casa és ben especial, és la de Sant Jordi!

I us proposem celebrar-la d’una manera diferent… Omplim les xarxes socials de colors i olors! Envieu la vostra rosa, sigui feta de ganxet, o de paper, de brioix o de roba, amb llapis o de materials reciclats, vermella, groga, rosa o multicolor! Quan pengeu la foto anomeneu @centrecivicsafa amb les etiquetes #rosesconfinades i #SantJordiBCN a Facebook, a Twitter i a Instagram.

Per començar a inspirar-vos, des de l’apartat de tallers, us hem preparat algunes propostes: kokedames per Sant Jordi, una rosa feta de roba i com perfumar casa vostra. Vull xafardejar!

I com centre especialitzat en gènere, hem recollit unes lectures per a un Sant Jordi violeta a les que podreu accedir amb el vostre carnet de la biblioteca. Tinc ganes de llegir.

Des del servei d’agenda cultural, hem recordat la programació que us proposàvem aquest trimestre entorn del Cicle de cinema Africà i Dona, i us portem un petit tastet sobre les dones cineastes africanes.  M’interessa!

I des del Casal Infantil ens expliquen les virtuts del joc lliure i perquè és tant beneficiós pels infants. En vull saber més!

Comparteix aquesta notícia:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail