I com cada dilluns…

Arrenca el Casal d’Estiu
29 de juny de 2020
Petits moviments
6 de juliol de 2020

I com cada dilluns…

Encara amb ressaca de la celebració del Dia de l’Orgull, aquesta setmana us parlem de “Llibres amb orgull” a través d’una guia sobre contes infantils, narrativa juvenil, cinema i llibres que il.lustren històries entorn el col.lectiu LGTBIQ+.

I des del nostre blog de gènere, us convidem a reflexionar entorn de la igualtat. De què estem parlant quan parlem d’igualtat? És el què necessitem? És justa amb tothom? Aquí potser en trobaràs algunes respostes.

Pel què fa als Tallers, us informem que ja hem començat les recuperacions d’aquelles classes que no es van poder realitzar durant el mes de març a causa del Covid-19. Algunes recuperacions les hem plantejat presencials, d’altres on line i amb l’equip de talleristes hem valorat en cada cas, la millor de les opcions. Si teniu dubtes sobre les recuperacions del vostre taller, podeu contactar amb nosaltres al 93.450.89.17 de 10h a 14h i de 16h a 20h de dilluns a divendres.

Aquest dilluns hem començat el Casal d’estiu amb molta il.lusió! Tot i que hem hagut d’incorporar alguns canvis i mesures de seguretat, estem molt contentes de retrobar-nos amb els infants!

Comparteix aquesta notícia:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail