cercador
TANGENT Festival de les Arts de l'Eixample
Tornar
centre civic

08/06/2017 | Del 8 de juny al 27 de juliol

En suspe-tensió

Projecte expositiu Tangències
Instal·lació al vestíbul del centre
A càrrec de Giulia de Manincor, Víctor Peiró, Mar Mateu, Ana Rodríguez, Aina Vega, alumnes de Escola Superior de Disseny i Art Llotja.


Obra que forma part del projecte expositiu Tangències, que podeu visitar al Centre Cívic Urgell amb instal·lacions ubicades als sis centres cívics de l’Eixample.

Projecte expositiu Tangències
Inauguració: dijous 8 de juny a les 20.00 h al Centre Cívic Urgell (C/Urgell 145)

Instal·lacions a càrrec de l’alumnat del Departament d’escultura de l’Escola Superior d’Art i Disseny Llotja. ESAD. LLotja. Barcelona  ubicades al  Centre Cívic Ateneu Fort Pienc, Centre Cívic Casa Golferichs, Centre Cívic Cotxeres Borrell, Centre Cívic Sagrada Família, Centre Cívic Urgell i Centre Cultural La Casa Elizalde.

Les tangències permeten resoldre problemes de construcció gràfica i comuniquen amb precisió les relacions de forma, posició i mida. S’anomena recta tangent, a la recta que toca a una circumferència (o arc de circumferència) en un únic punt, anomenat punt de tangència.
L’Eixample és un districte amb una distribució en forma de ruscs que creen una xarxa, un entramat urbà lineal ple d’històries vitals i diversitat cultural que es projecta cap a la resta de la ciutat obrint nous camins.
Els sis centres cívics del districte de l’Eixample que participen són equipaments de proximitat, singulars en sí mateixos que tenen com a punts de tangència la cultura i el treball amb i per les persones.
Les instal·lacions que formen part d’aquest projecte reflecteixen aquestes tangències d’espai, de continguts culturals i d’experiències ciutadanes i parteixen de la línia per a desenvolupar el seu discurs artístic.

Podeu consultar tota la programació de TANGENT Festival de les Arts de l'Eixample aquí.

 

Aquest web insereix cookies pròpies per a facilitar la seva navegació i la de tercers derivades de l’ús al nostre web, de canals socials, així com per a millorar-ne la usabilitat i la temàtica amb Google Analytics. Les dades personals no són consultades. Si continua navegant, considerem que n’accepta l’ús.  Pot canviar-ne la configuració o obtenir-ne més informació en la Política de cookies.
Acceptar Més informació