Festival Tangent’21

Del 17 al 20 de juny, redescobrim el barri!
11 de juny de 2021

Festival Tangent’21

Aquest dimarts es donava el tret de sortida de la 5a edició del Tangent, el Festival de les Arts de l’Eixample que es desenvoluparà fins al 30 de juliol en els diferents centres cívics i culturals del districte: Fort Pienc, CC Cotxeres Borrell, CC Urgell, CC Golferichs, La Casa Elizalde i el CC Sagrada Família.

Nosaltres vam ser els encarregats d’acollir l’estrena de la mà de Mancha Platano, un grup de dones porto-riquenyes que van portar fins al nostre pati interior el ball, el cant i la percussió propis de la bomba, un estil musical que va fer aixecar de les cadires a força públic.

El dimarts 13 de juliol, esperem amb candeletes INO, un espectacle de circ visual. I el dilluns 26 de juliol, Cossoc un espectcale de dansa molt suggerent.

A més de la música en diferents formats, el Festival Tangent vol apropar-vos de manera gratuïta espectacles de dansa, circ, teatre i disciplines híbrides.

Us animem a consultar tota la programació en aquest enllaç, on també trobareu la data i el procediment (molt senzill) per fer-ne la inscripció a cadascun d’ells, ja que l’aforament és limitat.

Us esperem per gaudir junts de la cultura a les nits d’estiu de l’Eixample.

Comparteix aquesta notícia:
FacebooktwittermailFacebooktwittermail