‘Women’, el passat, el present i el futur de les dones

‘Women’, el passat, el present i el futur de les dones

Aquesta setmana us recomanem l’exposició ‘Women, un segle de canvi’, una mostra de fotografies del National Geographic, recentment inaugurada al Reial Cercle Artístic de Barcelona i que podem visitar presencialment fins l’11 d’octubre: http://www.reialcercleartistic.cat/

Un recull d’una cinquantena de fotografies que il·lustren el passat, el present i el futur de les dones i la seva implicació històrica. Un recorregut format per sis seccions —alegria, bellesa, amor, saviesa, fortalesa i esperança— que representen les àrees en les quals les dones tenen i tindran una important incidència.

Tal com explica la notícia de Barcelona Cultura: Les dones han tingut un paper important en el conjunt històric de National Geographic, i això es demostra amb tots els noms femenins que firmen les fotografies de l’exposició. Entre elles hi trobareu Amy Toensing, Ami Vitale, Newsha Tavakolian, Lynsey Addario o Marisa Flórez, que és la mateixa comissària de ‘Women’. Una exposició sobre dones feta per dones.

I tot parlant de dones fotògrafes, us volem anunciar que a la tardor acollirem una exposició de la fotògrafa  Victoria Rodríguez Cruz en el marc de l’ART PHOTO BCN – Festival de Fotografia Emergent de BCN. Un festival que ja porta tres edicions programant  fotògrafes a la sala d’exposicions del Centre Cívic Sagrada Família, com la Gloria Oryazabal i l’Anita Licis. 

Atentes que ben aviat us donarem més notícies d’aquest festival i de l’exposició autobiogràfica de la Victoria Rodríguez Cruz! 

 

Data

Diumenge 19 jul. 2020 - Dilluns 31 ag. 2020

Hora

All of the day
Categories

Comments are closed.