Una mà de contes al MNAC

Una mà de contes al MNAC

I per gaudir de més propostes culturals des de casa, us recomanem l’excel·lent selecció que l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut de Cultura, està oferint per fer accessible el teixit cultural de la ciutat, amb la campanya #LaCulturaTAcompanya.
Trobareu propostes molt variades i interessants, entre les quals volem destacar:

Aproximeu-vos a les obres del MNAC de forma imaginativa a partir d’Una mà de contes del MNAC!
El Museu Nacional d’Art de Catalunya apropa algunes obres de la seva col·lecció a través  d’Una mà de contes , vint relats curts inspirats en algunes de les obres d’art més emblemàtiques de la col·lecció del museu. Una manera diferent de gaudir de les col·leccions del museu des d’un altre punt de vista, i que pot agradar tant als infants com als adults.

Hem seleccionat aquesta proposta perquè mantenim encara molt viva la il·lusió i el record de tots els relats curts que hem rebut els darrers mesos en el marc de la 20a edició del Premi de Relats Curts Relats En Femení que organitzem el Centre Cívic i la Biblioteca Sagrada Família conjuntament.
A principis de març vam  celebrar l’entrega de premis i aprofitem l’ocasió per convidar-vos a llegir els sis relats guanyadors d’aquest certamen. Sis històries breus escrites per sis dones, en la categoria jove i adulta:  Els petits grans detalls (Clara Gil Rodríguez), Nidia (Gloriana Jiménez Arauz), L’agulla (Etna Miró i Escobar), Les engrunes sobre la taula (Anna Vilamú Bosch), Taller d’escriptura (Montse Milan Moliné) i Dia 45 (Eli Ramirez Andreu).
Podeu llegir en aquest enllaç, tots els relats guanyadors.

Data

Dilluns 6 abr. 2020 - Dilluns 31 ag. 2020

Hora

All of the day
Categories

Comments are closed.