Natura i infància, com mantenir la relació en el confinament

Natura i infància, com mantenir la relació en el confinament

El cicle de conferències Parlem de la petita infància, té una petita trajectòria on han participat un conjunt de professionals de l’àmbit educatiu i de la criança per compartir la seva visió i coneixements respecte al desenvolupament òptim dels infants. Fa un temps vam tenir el plaer d’escoltar a la nostra sala d’actes a la Vicky Mateu, fundadora de Pas d’infant i especialista en desenvolupament infantil, reflexionant sobre l’ús de les pantalles en els més petits.

A causa de la situació complexa que estem vivint, l’equip de Pas d’infant ha decidit seguir acompanyant a les persones oferint eines de gestió emocional, compartint sabers per tal de fer més afable la circumstància d’incertesa que ens envolta. Ens ha semblat molt interessant un vídeo on la Vicky Mateu posa el focus en la importància del contacte amb la natura, els beneficis que aporta aquesta en el benestar i els processos d’aprenentatge dels infants. I la seva difusió de diversos recursos amb l’objectiu d’apropar la natura a les llars, de manera que siguem conscients que la podem tenir en la nostra vida quotidiana.

Entenen la natura com un espai viu, neutre i en constant moviment, que  estimula el desenvolupament de diverses àrees del cos, fomentant altres capacitats com són la flexibilitat, resiliència, adaptació i creativitat. Tots aquests factors creen una experiència holística que ajuda al desenvolupament dels infants, de manera que en un futur puguin afrontar adequadament aprenentatges complexos.

Esperem que gaudiu d’aquest vídeo i explicacions de la Vicky Mateu:

 

I també podeu consultar altres temàtiques que ens comparteixen des de Pas d’infant en el seu canal de youtube: https://www.youtube.com/channel/UCAJLAXNfa11Mb2hYZ7VMsPg

Data

Diumenge 24 maig 2020 - Dilluns 31 ag. 2020

Hora

All of the day

Comments are closed.