Llibres amb orgull!

Llibres amb orgull!

El 28 de juny celebrem el Dia Internacional de l’Orgull #LGTBIQ+ i aprofitem aquesta festa per tornar-vos a recomanar algunes lectures!

Des del Bibarnabloc de Biblioteques de Barcelona han preparat una selecció de contes infantils, narrativa juvenil, cinema i llibres, que hem trobat molt interessant: “Sense armaris. Una guia diversa

D’aquesta selecció volem destacar dos llibres: 

Sirenas de Jessica Love, un álbum il·lustrat que ens té enamorades i que vam tenir l’oportunitat de conèixer gràcies a les nostres veïnes i col·laboradores de la llibreria La Canibal.

I Orgullo: 50 héroes. 5 décadas de lucha LGTBI+ del Josema Busto, un llibre il·lustrat que ret homenatge als 50 anys de lluita LGTBI+, un viatge a través de 50 personatges que han contribuït a aconseguir la visibilitat i els drets del col·lectiu. Us animem a veure un booktrailer que es va publicar l’any passat per presentar la publicació del llibre: https://www.youtube.com/watch?v=8Ek9JdyEvLw

I aprofitem l’ocasió per tornar-vos a compartir una notícia que va preparar l’equip del Casal Infantil sobre diversitat sexual infantil a la literatura i on citem un interessant article de la Bel Olid sobre Literatura infantil i juvenil LGTBI, on trobeu més recomanacions de llibres amb orgull! 

Data

Diumenge 28 juny 2020 - Dilluns 31 ag. 2020

Hora

All of the day
Categories

Comments are closed.