Les noves normalitats

Les noves normalitats

Mica en mica anem tornant a l’activitat fora del món virtual, i els actes culturals es comencen a veure arreu. Amb incertesa i limitacions però amb moltes ganes arrenca la maquinària dels concerts, el teatre, la dansa, el cinema… Una maquinària que grinyola i s’encalla al tornar a moure els seus engranatges, aturats de manera sobtada. I la màquina no va fina perquè ja no funciona gaire bé des de fa temps. Les complicades condicions del sector que es movia gràcies a una feixuga inèrcia s’han amuntegat en una pila de problemes amb aquesta frenada en sec. 

I és per això que ara que toca arrencar de nou i que està tan de moda parlar de noves normalitats, siguem més conscients de tot el que ha fallat fins ara i defensem les condicions socials, de gènere, laborals i econòmiques del sector perquè puguem gaudir d’una riquesa social i cultural que trontolla i que molta gent viu amb grans dificultats.

Des del Centre Cívic Sagrada Família treballem per oferir una programació diversificada i igualitària que cuida de fer gaudir, de convidar a la reflexió, de visibilitzar realitats. Esperem poder tornar a fer-ho ben aviat. 

Mentrestant us recomanem un documental que es va projectar al Centre temps enrere: “Las que faltaban”, un documental realitzat pel grup Mafalda que és una reflexió col·lectiva a través dels ulls de dones de l’escena musical sobre les seves vivències i experiències. Un relat col·lectiu del que és ser dona en l’àmbit musical.

Data

Diumenge 14 juny 2020 - Dilluns 31 ag. 2020

Hora

All of the day

Comments are closed.